Lidl op de goede weg.


Pas geleden stond er in de krant dat de Lidl gaat stoppen met de verkoop van sigaretten. Goed bezig zeg ik. 

En wat lees ik vandaag in een advertentie van de Lidl??? Mijn oproep is gehoord door de Lidl lijkt het wel.

Zou ik dan nu ook mijn eigen zakjes/ bakjes mee kunnen nemen om mijn groente en fruit in te kunnen doen??? Bakjes zal moeilijker worden denk ik ivm. het gewicht van de bakjes ze wegen immers bij de kassa om zo weer stickers te kunnen besparen.  

Maar bij  mijn blog over Dieren en plastic was er al iemand die opperde om de broodzakjes ook voor groenten en fruit te gaan gebruiken dus dat is ook een optie. 

 U nog iets verzinnen voor het vlees en de kaas en andere voorverpakte dingen als brood.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir