Intake VUmc Genderdysforie

Intake VUmc Genderdysforie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik had op 28 november mijn intake bij het VUmc.

Ik moest eerst bij de ingang naar de balie lopen om een wit pasje aan te vragen waar je gegevens op staan, hiervoor moest ik een half uur eerder aanwezig zijn dat het tijdstip dat je je intake hebt. Maar aangezien ik toch altijd ergens vroeg kom maakte dat niet zoveel uit voor mij. 

De intake zelf houd in dat ze gaan kijken of je 'gezond' bent of je bepaalde ziektes hebt/had of dat het in de familie zit. Ze gaan bijvoorbeeld je meten, wegen, bloeddruk opmeten en bloedprikken.  Ze gaan ook een paar vragen stellen over hoe je was toen klein was, Hoe oud je was toen je erachter kwam dat je je niet in het goede lichaam voelde etc. Ook krijg je een vragenlijst mee die je moet invullen voor je volgende afspraak als je word doorverwezen naar de diagnostische fase.

De volgende afspraak krijg ik via de post thuis gestuurd (die afspraak zal waarschijnlijk rond eind januari of begin februari zijn) en vanaf dan gaat het hopelijk niet lang meer duren voor ik aan de hormonen mag :)

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Spannend allemaal, en fijn dat je dit met ons deelt, heel veel succes met het traject
| 15:14 |
Hey! Ik sta nu op de wachtlijst voor het genderteam bij UMCG.. Ik ben door de algemene diagnostische fase heen met meer spoed dan normaal (zo'n 3 maanden) in 1.5 gesprek, waarin ik alles heb verteld, van jongs af aan tot nu, wat ik wil, wat niet hoeft etc. Het was ze wel duidelijk dat ik me er 12 jaar lang in heb verdiept en heb getwijfeld... ben nog niet gewogen enzo (dat komt vast nog wel) Dus daar zit toch echt wel een verschil in... Maar leuk hier ook jouw verhaal te lezen!
| 11:44 |
Spannend! Tof dat je ons op de hoogte houdt van het proces. Succes met het traject!
| 15:17 |
dankjewel :)
| 18:33 |
succes met je traject!
| 13:00 |
Dank je wel :)
| 20:05 |
Heel veel succes met het verdere traject!
| 09:24 |
Dank je wel c:
| 20:06 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen