Intake VUmc Genderdysforie


Ik had op 28 november mijn intake bij het VUmc.

Ik moest eerst bij de ingang naar de balie lopen om een wit pasje aan te vragen waar je gegevens op staan, hiervoor moest ik een half uur eerder aanwezig zijn dat het tijdstip dat je je intake hebt. Maar aangezien ik toch altijd ergens vroeg kom maakte dat niet zoveel uit voor mij. 

De intake zelf houd in dat ze gaan kijken of je 'gezond' bent of je bepaalde ziektes hebt/had of dat het in de familie zit. Ze gaan bijvoorbeeld je meten, wegen, bloeddruk opmeten en bloedprikken.  Ze gaan ook een paar vragen stellen over hoe je was toen klein was, Hoe oud je was toen je erachter kwam dat je je niet in het goede lichaam voelde etc. Ook krijg je een vragenlijst mee die je moet invullen voor je volgende afspraak als je word doorverwezen naar de diagnostische fase.

De volgende afspraak krijg ik via de post thuis gestuurd (die afspraak zal waarschijnlijk rond eind januari of begin februari zijn) en vanaf dan gaat het hopelijk niet lang meer duren voor ik aan de hormonen mag :)

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.