Nervous Little Girl


Zoals ik het eerder had geschreven, ik wil iets groots bereiken later. Alleen ben ik nog niet eens bij het begin, ik werk er hard voor en moet meer dan dat doen. Ik moet harder trainen, beter en gezonder eten en me naam bekender maken bij de juiste mensen.

Alleen is het soms toch zo moeilijk, ik blijf maar door vechten. Terwijl er nu al mensen zijn die zeggen dat ik het niet ga kunnen bereiken, alleen wat ze vergeten zijn is dat ik dan juist niet op geef. Maar harder blijf doorzetten, ik ga dan juist niet opgeven, dat laat ik mezelf gewoon niet toe.

Morgen zet ik weer een stap dichter bij, ik heb een fotoshoot. Ik ga voor Cool Cat als doorpas model staan, ik ben zo zenuwachtig. Vandaag blijf ik er maar over denken, me gedachtes dwalen af naar de slechte dingen die kunnen gebeuren... Zoals; de kleding dat ik niet ga kunnen passen, of dat het afgelast wordt of wat als ze me naar huis terug sturen?.. ect.

Het is niet omdat ik de kleding van Cool Cat net pas, ik pas in alles wat ze daar hebben alleen heb ik helaas problemen met broeken. Ik had laatst 5 broeken gepast, 1 van de 5 was niet gelukt en ik ben gewoon zenuwachtig dat er morgen hetzelfde gebeurt.

Als deze fotoshoot goed gaat morgen ben ik weer een stap dichterbij, ik kan zelfs meer opdrachten krijgen en dat wil ik ook. Zo ga ik ervaring kunnen op doen en misschien zelfs belangrijke mensen ontmoeten die interesse hebben in mij als model.

Ik ben alleen zenuwachtig, dit is de eerste keer dat ik als doorpas model ga en ook nog voor Cool Cat. Ik wil gewoon dat alles gewoon snel en netjes verloopt en de klant tevreden is met mij als model.

Hopen dat het goed gaat morgen...