Plannen, plannen en plannen.


Nou, het is weer maandag, maandag staat voor nieuwe planningen. Wat ik allemaal nog moet doen voor school, dan nog een schema maken voor het sporten en je dieet aanpassen. Niemand zou iedere week hetzelfde willen eten, voor werk plaats maken en uiteindelijk ook nog een beetje tijd voor mezelf over houden.

Soms denk ik na, ik ben nog jong en ik doe nu al van alles in me leven. Werken 2 x per week, sporten 4 x per week , school 5 x per week en dan ook nog opdrachten van modellenbureaus. Ik hou bijna geen tijd voor mezelf over, maar ik blijf tegen me zelf zeggen dat ik het voor mezelf doe. Ik geef het toe, soms heb ik niet altijd de positieve instelling en wil ik gewoon alles laten liggen en even lekker rusten en een filmpje kijken of een boek lezen. Wat ik ook gelukkig soms doe, tijd voor jezelf maken is belangrijk.

Wat doen jullie om te ontspannen?