Haken voor de allerkleinste

Haken voor de allerkleinste


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik hou echt van haken , je maakt mooie dingen waar je , jezelf of een ander blij mee kan maken en je hebt er weinig voor nodig een haaknaald en garen en je kan aan de slag.

In de loop der tijd heb ik echt veel dingen gemaakt , maar op een sjaal voor mijn eigen zoons na haakte ik toch vooral voor meisjes ( zou ik toch dat vleugje roze in  mijn leven nodig hebben als echte jongensmoeder ?)

Toen mijn collega zwanger bleek van een zoon en mij vroeg een muts en sjaal te haken moest ik dus wel even goed denken . Want voor een jongen moet het niet alleen lief maar ook echt een beetje stoer.

Het werd dit setje met een stoere ster. Ik begon gewoon met een basispatroon voor een babymutsje en sjaal , de ster haakte ik apart en naaide er later op! en zo kan je eindeloos variëren in kleur en soorten applicatie. 

Achteraf dus heel simpel , zo klaar echt een avondje werk en ik vind het super leuk geworden!

greetz LenieBeoordeel


private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen