Kaartje maken

Kaartje maken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vroeger ( nou ja een jaar of tien geleden ), maakte ik heel veel kaartjes in verschillende technieken .Na een tijdje ben ik daarmee gestopt , het werd een beetje oubollig en een kaartje kopen kost nu eenmaal minder tijd.

Maar de laatste tijd  kwam ik hier leuke ideetjes tegen die ook prima op een kaartje kunnen en ik maakte mijn eigen variant , een leuk vlakvulling met droedels voor een lieve vriend die ziek is .

Ik maakte eerst de hartjes en daarna de zwarte lijnen , ik kleurde de vlakken in met kleurpotlood en maakte daarna met stift droedeltjes in de vlakken . Ik koos een stift in dezelfde kleur als het gebruikte kleurpotlood! Het was best weer eens leuk om te doen , in een hele andere techniek dus ik denk dat ik wel weer vaker een kaartje zal gaan maken !

Greetz Lenie 

help

Meer om zelf te maken , lees je hier

signup

Ook iets moois gemaakt , deel het op yoors!

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi effect met die kleurtjes. Erg leuk.
| 21:46 |
Dankjewel!
| 22:14 |
Heel leuk gedaan Lenie!
| 15:30 |
Dankjewel!
| 16:39 |
Leuk Lenie, zo kun je op een verrassende manier iets leuks maken..heb hem gepind.
| 12:37 |
ja en het is niet moeilijk , denk datje zo ook met kinderen leuke kaartjes kan maken !
| 13:56 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen