Dagboek stoppen met roken, dag 10 tot en met 16

Dagboek stoppen met roken, dag 10 tot en met 16


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

       

Daar ben ik weer met mijn dagboek. De vorige keer schreef ik dat ik wat moeilijke dagen had gehad maar nu gaat alles van een leien dakje. Heel bijzonder vind ik het. Als ik bij eerdere pogingen zei dat ik ging stoppen, kreeg ik erg vaak te horen: En, wanneer begin je weer? Of: hoe lang zou het deze keer duren?

Dat is dus nu helemaal niet aan de orde want ik weet dat ik niet weer ga roken. Met de Champix heb je totaal geen ontwenningsverschijnselen en daarom lukt het deze keer wel. Ik ben wat extra moe geweest, heb wat maagklachten gehad maar alles is over gegaan en nu heb ik nergens last van.

Wat wel heel grappig is, is dat in de bijsluiter staat dat je slapeloze nachten kunt krijgen en rare dromen. Nou, ik slaap als een zwijn, echt heel diep en ik moet echt de wekker zetten want anders kom ik er niet voor 12 uur uit. Afgelopen week moest mijn man zo lachen. Ik had mezelf bloot getrapt en hij wilde me weer toe dekken. Ik ging toen ineens rechtop zitten, omhelsde mijn man heel innig en ging weer verder met slapen, hahaha wat idioot he, ik moest zo lachen toen hij dat vertelde.

Vanavond ga ik de tuintafel ook weer in de oude situatie neerzetten. Je moest immers alles veranderen, je rookplekje anders doen, nou het staat nu niet echt handig dus ik zet hem terug.

 

Ik ben dus een blije niet- roker en jullie lezen weer van mij hoor.

 Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ja dat ken ik wel dat gezeur van waneer begin je weer if pak een sigaretje van mij enz ik ben er nu ongeveer 15 jaar af na 30 jaar roken en begin er nooi meer aan ook. mooi dat het zo goed gaat. zet hem op
| 18:43 |
Nou inderdaad. Flauw hè. Goed van jou zeg. 15 jaar al. Dat ga ik ook halen. Hahaha.
| 18:55 |
yep zeker weten dat je dat haalt
| 19:20 |
Dank je. Lief.
| 19:26 |
zo heel af en toe ben ik best lief hoor ik
| 19:40 |
Haha vast wel vaker dan af en toe.
| 22:12 |
eigenlijk wel
| 06:35 |
Zie je?
| 10:33 |
| 10:39 |
Ben heel blij voor je!
| 12:34 |
Dank je wel hoor.
| 12:46 |
Trots op je. Hier gaat het ook goed als niet_roker. :)
| 11:23 |
Super , ik ben ook trots op jou, Hartstikke goed!!
Bedankt hoor.
| 12:47 |
ik schoot ook ff in de lach ja zag het al voor me. Ben benieuwd of je daar nu op gaat reageren als die tafel weer op zijn plekje staat. Maar super meis gaat top!!
| 22:31 |
Ja, haha wat gek hè.
En die tafel, daar heb ik al aan gezeten en nergens last van. Het is wel gek maar ik weet helemaal zeker dat het gelukt is dit keer.
Nooit eerder gevoeld. En stel dat ik me eens rot zou voelen en stel dat ik eens trek zou krijgen: no way dat ik weer ga roken. Ik wilde dit al zoveel jaar en eindelijk ben ik van het roken af. Toppie hè.
| 22:48 |
je echt heel fijn voor je. Ik ben trots op je (L)
| 23:11 |
Dank je. Lief. Xxx
| 00:33 |
Dus je man heeft er ook voordeel mee :-)
Het gaat je goed af en blijkbaar heb je de manier gevonden die bij jou past.
Mag j best trots op zijn.
| 21:47 |
Ja mijn man moest er zo om lachen. Ineens een omhelzing. Haha.
Ja joh. Eindelijk lukt het. Daar ben ik van af. Super.
Dank je voor je reactie.
| 22:05 |
Wat fijn dat het goed met je gaat.
Je gaat dit volhouden en het lukt je!
| 20:53 |
Zeker. Dat weet ik nu al. Dank je hoor.
| 21:11 |
Wat zal je dit een heerlijk gevoel geven!
| 20:02 |
Nou reken maar. Super.
| 20:35 |
:-)
| 20:35 |
Super dat het zo goed gaat!
| 19:40 |
Echt hè, ben zo blij.
| 20:35 |
Haha je man zal wel gedacht hebben. Dan zul je misschien toch innig dromen alleen weet je het niet meer.. Fijn zeg dat het zo makkelijk gaat! Heerlijk voor je ;)
| 19:21 |
Hahaha inderdaad. Ja heerlijk hè
| 20:36 |
ja dat maakt het toch echt wel makkelijker.. super hoor, ik weet al niet eens meer hoe lang ik gestopt ben lol zo normaal dat het al is :) in begin tel je de dagen weken maar nu voelt het als normaal al langere tijd haha
| 23:55 |
Ja dat geloof ik wel. Straks gaan de dagboeken ook over weken. Tot ik stop met de Champix. Dan gaat het over maanden in die dagboeken hier.
| 00:31 |
hoe lang moet je die slikken dan?
| 00:44 |
De hele kuur is 3 maanden. Maar de meesten stoppen met 8 weken en afbouwen. Dan kun je kijken of Het goed gaat. Dat ga ik ook doen.
| 11:02 |
wat ben ik super blij voor je , gefeliciteerd
| 18:58 |
Dank je Frieke. Super.
| 20:36 |
Fijn dat het zo goed gaat!
| 18:41 |
Nou en of. Ben echt blij.
| 20:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen