×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Dagboek stoppen met roken, dag 2 en 3.


Daar ben ik weer. Ik had niet zoveel te vertellen maar nu een klein beetje. Ik ben dus weer in discussie geweest met de apotheek en mijn coach, die gelukkig nog niet op vakantie was, is er ook achteraan gegaan. Ook zij vond het heel vreemd dat ik eerst betalen moest en dan declareren bij de verzekering. Dat had ze in haar praktijk nog nooit meegemaakt.

Het blijkt nu dat het via de Nationale Apotheek moet. De verpleegkundige stuurt daar een fax naar toe en ze worden volledig vergoed en thuis bezorgd. Had dat dan even gezegd zeg! De startverpakking van de eerste twee weken heb ik wel betaald, anders moet ik nog een week wachten en het bleek 41 euro te zijn. Je krijgt dan 80% vergoed van de verzekering voor dit pakket. Nou ja, dan maar, anders geef ik het uit aan roken, toch? De rest is vanmorgen net bezorgd en wordt volledig vergoed omdat ik aan een coach- programma mee doe. Ik heb gevraagd of er ook een vervanger was ivm haar vakantie en dat was zo, gelukkig.

Ik ben nu bezig met dag 3 en ik heb geen enkele last van de Champix. Ik denk dat dat ook nog niet kan omdat het maar 0.5 mg is, 1x per dag. Vanaf morgen is het 2x per dag 0.5 mg en dat gaat door tot en met zondag. Vanaf maandag moet ik echt stoppen.

Wat ik gisteren en ook vandaag wel wat had, is at ik wat lamlendig was/ ben. Nergens zin in en gisteren heb ik me streng toegesproken en ben flink bezig geweest in de huishouding. Vandaag hoef ik niks te doen en ben ik bezig met bloggen en ik heb een heel mooi boek.

De bijsluiter van Champix verteld me dat de sigaretten niet meer smaken in deze eerste week, ik hoop dat dat morgen gaat beginnen want ze smaken nog goed. Ook is er iemand hier op Yoors, ook aan de Champix en die heeft totaal geen bijwerkingen, ze is al een maand van het roken af, dat wel maar geen bijwerkingen van misselijk ofzo.

Natuurlijk is dat hartstikke mooi maar ik wil het gewoon wel meemaken dat de sigaretten niet meer smaken want anders denk je dat de Champix niet werkt. We gaan het hopelijk meemaken, Mijn motivatie is nog steeds erg goed. Ik wil er zo graag vanaf en alle pogingen en hulpmiddelen van eerder zijn mislukt dus nu moet het ook een keer lukken he.

 

Meer nieuws heb ik niet en ik hou jullie op de hoogte hoor.

Foto header, met dank aan Vlindertje. http://yoo.rs/useroverview/13764/vlindertje73

 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts