Maan van de spiritualiteit HSP

Maan van de spiritualiteit "HSP"


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

lotus

Ruim drie jaar geleden zat niet lekker in mijn vel. Ik was ook heel erg moe en kon om elke scheet wel janken! Ik kon letterlijk niks meer hebben en ben toen naar de huisarts gegaan.

Nadat ik mijn verhaal had gedaan stak de huisarts een vragenvuur op mij af en zei even later dat ik hooggevoelig was en dat ik weleens een Hsp- er zou kunnen zijn. Wat betekent high sensitive person. Vertaald is het een hoog gevoelig persoon. De dokter vroeg of ik het wilde laten testen, maar ik wilde het liever eerst zelf even gaan uitzoeken wat dat nu precies betekende.

Thuis gekomen ben ik het internet opgegaan en gevonden wat ik zocht. Letterlijk vielen er tranen over mijn wangen en mijn echtgenoot die naast mij zat vroeg zich af wat er aan de hand was. Ik liet hem het stuk op internet lezen en zei: ja dat ben jij! En zo voelde het ook alsof ze het over mij hadden. Het was gewoon thuis komen.

Ik heb er eerder een blogartikel over geschreven je zal het maar zijn Hsp

En hoe gaat het nu met je?

Het gaat heel goed met mij. Met het gegeven hierboven ben ik anders in het leven gaan staan. Ook ben ik anders gaan denken, “Ik ben zoals ik ben en dat is goed”. Ik mag ook zo zijn en als het mij een beetje teveel word dan trek ik me even terug in mijn hobbykamer of ga ik even een half uurtje op bed liggen.

“Ik heb de gave gekregen om meer te zien en te voelen. Dat zie ik als een geschenk van moeder natuur.”

hartje-1

 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ook ik kwam er op latere leeftijd achter dat ik een Hsp was, er ging een wereld voor me open!
Sommigen Hsp-ers zien het als straf en klagen er alleen maar over, ik vind het juist bijzonder.
| 16:38 |
Het is ook heel bijzonder Spinnetje. Je moet er wel mee om kunnen gaan , anders kun je het inderdaad als een last gaan zien.
| 16:40 |
Ben intussen op je website geweest en kan nu ene gezicht plakken op deze blogster...
| 13:34 |
Leuk dat je langs bent geweest, bedankt
| 16:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen