Mijn (waargebeurd) verhaal deel 14


Ik wist even niet meer wat ik hiermee aan moest en besloot het even af te wachten.

Ik gaf ze het voordeel van de twijfel en het op zijn beloop te laten, want misschien pakte het met de raad zoals hun het wilde wel goed uit en zou ik dan alsnog in actie kunnen komen als het mij niet zou bevallen.

De periode na dit voorval was de verstandshouding veranderd. Thomas was bij zijn bezoekjes aan de winkel erg kortaf en het spontane was eraf. Wat ik erg jammer vond. Ze lieten goed merken dat ze van mijn kennis niet gediend waren en waarom? Wat heb ik dan fout gedaan? Waar ik voorheen Lon nog kon bellen moest nu via Thomas en leek hij van de aardbodem te zijn verdwenen.

Willen ze me kaalplukken? Het saldo op de rekening stond heel laag. Na het gedoe met de Maasstraat, en reclame stunt hadden ze weer wat nieuws bedacht.


Elke middag bestel ik online via een bestelprocedure die verbonden is aan de bakkerij mijn producten voor de volgende dag. Als ik s'morgens om 7:00 binnen kwam stond deze bestelling al klaar in de winkel. S'nachts rijden namelijk de chauffeurs van de bakkerij langs de winkels om de bestellingen af te leveren. Op een ochtend zat er een krat bij met allemaal kleine eenpersoons appeltaartjes met een brief. Deze appeltaartjes waren nieuw in het assortiment en de verkoopprijs was...In de loop van de ochtend belde ik Thomas op en hield ik mezelf dom. Hey thomas er zaten vanmorgen appeltaartjes bij de levering die ik niet besteld heb. Klopt zegt hij die zijn nieuw en worden gemaakt door Micheal (collega franchiser) Oh  oké en het telefoongesprek werd afgekapt omdat hij het zogenaamd te druk had.

Niet veel later kreeg ik van Micheal de rekening gepresenteerd en wederom sloeg ik steil achterover.

Werden ze met gouden handschoenen aan gemaakt. Knetter wat zijn ze duur in inkoop zeg. Ik besloot ze niet te gaan bestellen wat ik vond het echt te prijzig. Toen ik die week erna werd gebeld door Micheal met de vraag waarom ik niet bestelde..nou sorry maar ik vind ze echt te duur. Zei hij ja maar je moet je bent verplicht om ze minimaal een keer per week af te nemen. Oké dan ken je mij nog niet vriend en zei ik ..luister eens ik moet helemaal niks..en ga ze niet bestellen en zeker niet op deze manier..help