Een dag in afwachting


Vanochtend werd het nieuws al duidelijk. Vandaag zou met de post het nieuws komen of ik volgend jaar weer met een groot horror evenement mee mag doen. Zo als vele van jullie al weten, acteer ik al jaren, en doe ik dit nog steeds naast mijn studie. 

Ook al zijn er geen rare dingen voor gevallen en heb ik geen feedback of klachten te horen gekregen, blijft het moment spannend.  Op social media komen gemengde berichten voorbij, de één deelt zijn vreugde, omdat hij volgend jaar weer mensen bang mag maken, de ander deelt zijn verdriet want mag verwacht of onverwacht niet meer meedoen met het evenement. 

De post is bij mij nog steeds niet geweest. Ik probeer me er niet mee bezig te houden en verder te gaan met het maken van een samenvatting van de module cultuur en psychodiagnostiek.  Toch nog maar even naar de brievenbus.. nee helaas nog niks, alleen wat folders en het plaatselijke krantje. Inmiddels stromen de berichten binnen in de watsapp groep van het gebied waarin ik stond. Tot nu heeft iedereen een goed beoordeling. 

Ik vraag me af waar mijn twijfel over de uitkomst vandaan komen.. Ik denk dat het toch altijd spannend is, als je weet dat je een beoordeling krijgt. 

Om 4 uur kwam mijn man thuis, die ook meedoet met het Halloween evenement, hij heeft twee enveloppen in zijn handen. Beide maken we de envelop open, en kijken elkaar lachend aan. Allebei mogen we volgend jaar weer terug komen!