Ontdek de kracht van aloë vera


Al een tijdje heb ik last van een tenniselleboog. Nadat de rechterkant enkele jaren geleden geopereerd was en ik bijna een heel jaar gesukkeld heb om mijn arm terug te kunnen gebruiken, ben ik uiterst voorzichtig nu ik aan de andere arm problemen heb. 

Operatie was goed gelukt, alleen hadden de chirurgen niet gezien dat bij het inkorten van de pees een scheur was ontstaan waardoor ik, eens uit het gips, onvoorstelbaar veel pijn kreeg. Maar dat is volledig opgelost ondertussen en nu begint natuurlijk de andere kant op te spelen.

Dokters komen dan snel af met manipulatie van je arm en een cortisone-inspuiting. Uiteindelijk zijn dit allemaal lapmiddeltjes die maar even soelaas brengen. Maar buiten die tenniselleboog heb ik blijkbaar een chronische ontsteking op desbetreffende pees.

Tot een vriend me vertelde over aloë vera-producten, in mijn geval dan met name de heat lotion. Ik ben in dit geval dan zeer sceptisch want er zijn zoveel merken op de markt waar aloë vera in verwerkt zit en dat toch niet het gewenste effect heeft zoals men vertelt.

In mijn achterhoofd had ik dan het idee van waar de dokter geen soelaas konden brengen, wat zou een zalfje met plantenextract dan wel verlichting brengen. Maar baat het niet, schaadt het niet en ik liet een info-avond doorgaan.

Zeer duidelijke uitleg over het wel en wee over de kracht van aloë vera en tot slot kreeg ik een testbox met verschillende productjes.


Na weer verschillende keren 's nachts wakker worden omdat ik op mijn arm gelegen had, waagde ik me 's morgens aan de heat lotion. Na een weldoende warmte was ik, wonder boven wonder, veel mobieler met mijn arm. Dit gevoel hield toch tot 's avonds aan. Dus sindsdien smeer ik iedere morgen een beetje heat lotion op mijn bovenarm.

Dit was natuurlijk de aanzet om mijn test uit te proberen bij mijn vriend die verleden jaar heel wat problemen had met twee frozen shoulders. Heel wat therapiesessies én nog meer geld had weinig opgebracht maar hoe meer hij zijn armen gebruikte in de hoogte (wat natuurlijk pijn doet), hoe mobieler ze terug werden. Af en toe spelen de schouders nog eens op en hier is de aloë vera heat lotion dan ook op getest. Met succes.

Volgende product om te testen was de aloë vera gelly. Ik had me een stel nieuwe messen aangekocht en ik weet bij voorbaat dat ik daar altijd heel voorzichtig mee moet zijn want ieder nieuw mes wordt ingezegend met een wonde. Naarstig bezig groenten snijden en voor ik het wist had ik prijs. Een diepe snee in mijn wijsvinger en bloeden als een rund. Een week lang iedere keer verzorgen, nieuwe pleister erop maar de wonde bleef. Dus na die bewuste info-avond probeerde ik de aloë vera gelly uit op de wonde. Drie maal daags, en geloof het of niet, twee dagen later volledig dicht met een littekentje als aandenken.


Dus jullie begrijpen wel dat ik superenthousiast over deze producten ben.

Voor de rest gebruik ik nu dagelijks de Propolis crème in plaats van mijn dagcrème omdat deze een perfecte vochtinbrenger is voor mijn gevoelige huid.

Een nieuwe manier van tandenpoetsen heb ik me aangemeten door het gebruik van de Forever Bright Toothgel. Niets fluoride en zeer zuinig in gebruik. En bovenal je hoeft niet na te spoelen. Dus kan je deze tandpaste makkelijk in je handtas meenemen en ga je elders iets eten, is het eens zo makkelijk om even je tanden te poetsen.

Op mijn wastafel staat nu nog één flesje zeep ipv van twee. De intieme waslotion is opgeborgen want met de Aloë hand soap kan je je volledig wassen, inclusief de intieme delen zonder geïrriteerd te raken. Plus met één druk van de pomp kom je ruimschoots toe.

Verder in de box zat de Aloë lips. Een handige lipbalsem die direct een verzachtende werking heeft én een aangename smaak. Zelfs met Labello proef ik geregeld de ingrediënten, en ik kan je verzekeren dat ze niet lekker zijn.

De desinfecterende hand sanitizer is dan weer perfect voor onderweg om snel je handen te reinigen en te verzorgen om verspreiding van bacteriën tegen te gaan.

Tot slot heb ik de shampoo en conditioner kunnen uittesten. Door de toevoeging van jojoba-olie geeft de shampoo volume en herstelt het de vochtbalans. De conditioner is verrijkt met macadamianotenolie en provitamine B5 waardoor je haar zachter wordt en meer glans krijgt zonder het te verzwaren.


De Forever-lijn met aloë vera heeft nog veel meer producten maar deze ga ik me zelf aanschaffen om ze uit te proberen. En als ze allemaal zo goed zijn als de voorgaande, ben ik een gelukkig mens. Mijn scepticisme is totaal weg en de inhoud van mijn toiletkast zal plaats moeten ruimen voor deze producten. Ze zijn misschien iets duurder in aankoop maar zijn veel zuiniger in gebruik én ik krijg waar voor mijn geld.

Waar zit nu het verschil tussen alle andere aloë vera-producten en deze van Forever? Kijk bij de lijst van ingrediënten als je iets in huis hebt met aloë vera. Hetgeen met de meeste waarde staat altijd als eerste vermeld. Bij Forever staat het aloë vera-extract op nummer 1, dus je krijgt daadwerkelijk een serieuze dosis van deze plant verwerkt in je product waar bij anderen een klein percentage wordt gebruikt.

Heb ik jullie nu ook een beetje benieuwd gemaakt naar deze producten? Vraag vrijblijvend info en maak ook kennis met de kracht van aloë vera.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!