Zoekplaatje, zoek de kleuter.


Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.....

Wat zie je allemaal op deze foto?

  • Je ziet een bende knuffels die in plaats van in bed naast het bed liggen.
  • Je ziet een bed wat afgehaald is.
  • je ziet een dekbed en een kussen op de grond liggen
  • je ziek een kind wat lekker tussen de knuffels ligt.
  • Datzelfde kind ligt ook nog eens deels onder het bed.
  • je ziet een muur waar het behang vanaf getrokken is.
  • Je ziet dat het mooi licht is, de zon is al op.

En wat zie ik?

Ik zie een knulletje wat er weer eens een heerlijk puinzooi van gemaakt heeft, die weet dat dit mag en die zich gelukkig en vrij voelt. Hij is waarschijnlijk op zoek naar een boekje of knuffelbeer. Hij was al even wakker en heeft lekker en lief gespeeld. Ergens onder die knuffelberg ligt zijn plank/hekje. Dit gebeurd dus wanneer ik hem niet op tijd uit zijn bed haal en hij is al even wakker. Laatst was het zelfs zo (erg) dat hij het matras er af gehaald had en op de lattenbodem zou gaan springen. Ja toen moest ik wel even een boos gezicht zetten hoewel dat erg moeilijk was. Ik moest eigenlijk verschrikkelijk lachten. Dit gebeurde dus allemaal thuis, in de vakantie.

Met deze derde en laatste foto doe ik mee aan de foto uitdaging van Ingrid.