Challenge - Welke muziek hoort voor jou bij 'HEEL HARD aanzetten'


Ja, daar is weer een nieuwe #Challenge - Welke muziek hoort voor jou bij …

Dit keer wil ik graag een verzameling aanleggen van muziek die echt HEEL HARD aan moet als je de begintune hoort! Sinds een paar jaar is dat voor mij nog steeds een cover, het origineel is van Marco Borsato, maar tijdens de Passion is het nummer zo ontzettend gaaf gecoverd door Jeroen van Koningsbrugge

Ik heb het over #witlicht  

Jaren geleden weet ik nog dat we een cd thuis hadden en waar ik een nummer steeds de eerste secondes van liet beginnen, het getrommel (toem .. toem toem toem toem toem toem toem toem toem toem … pedoem pedoem )van Little green Back! #littlegreenbag  

Maar daar kunnen we vast heel veel nummers aan toevoegen, welk nummer moet voor jou HEEL HARD aan staan? Leuk als je een link in de reacties zet (zoek het nummer op YouTube en copieer de URL en plak die in de reactie!) 

#playlist

#muziekchallenge  

Collega - Bloggers hebben naar aanleiding van mijn Challenge al verschillende muziek - lijsten opgestart! Die staan allemaal in mijn collectie hieronder (Als je er een mist, geef het dan door, dan zet ik hem er nog bij) 

Nieuwe Challenges in deze serie zijn nog steeds welkom! Schrijf een eigen Blog met als titel Challenge - Welke muziek hoort voor jou bij … (vul op de puntjes iets in waar jij wilt dat de nummers over gaan die anderen in je reacties plaatsen!) Voorbeelden van onderwerpen die al aan bod zijn gekomen zie je in mijn collectie, in de link hierboven! Succes …