Knutselen met foam klei (polymeer klei )

Knutselen met foam klei (polymeer klei )


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik had er nog nooit van gehoord, foam-klei. Maar mijn dochter natuurlijk wel. Ze had hierover op youtube al meerdere filmpjes gezien.  We hebben op een middag in de winkel wat foam klei gekocht om te kijken wat we daar allemaal mee kunnen doen. 

Wanneer je de klei uit het potje haalt is het in het begin een beetje plakkerig en blijft het tussen je vingers kleven. Nadat je het even hebt gekneden wordt het soepel en kun je het redelijk makkelijk verwerken tot bijvoorbeeld een beertje. 

Het droogt snel op en dan heb je een leuk figuurtje om neer te zetten. 

Ik had thuis nog deze kartonnen kat liggen die we ooit eens hadden willen beschilderen, maar nu hebben we hem gebruikt voor de foam. Het aanbrengen van de foam hierop ging volgens mijn dochter erg makkelijk, en eenmaal opgedroogd heb je een mooi knutselwerkje.   De kleine bolletjes die in de klei zitten geven het geheel een leuke structuur.  


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heel erg leuk
| 23:25 |
dank je wel, het is leuk knutselmateriaal.
| 14:59 |
Al vaak gezien, maar nog steeds niet zoiets gehad van dat ga ik proberen, maar dat moet ik misschien toch eens gaan doen
| 02:35 |
Het is best leuk spul. Zeker het proberen waard.
| 05:49 |
Leuk voor de kids
| 23:18 |
Ja, het is echt een aanrader.
| 07:55 |
Super leuk om mee te spelen. Ik heb met foam en silk klei haarspeldjes gemaakt. Als je inspiratie wilt, kijk maar eens op mijn blog.
| 22:58 |
Leuk. Ik kom even kijken.
| 07:56 |
Hoi, Foam Clay is fantastische zelfhardende klevende klei en het bevat hele kleine foamballetjes. Er bestaat ook gladde klei van, dan heet het Silk Clay.
Je kan er geweldige dingen mee maken, inderdaad!
Binnenkort zal ik ook wat voorbeeldjes op mijn Yoors blog laten zien. Creatieve groet! De Knutseljuf Ede
| 21:46 |
Leuk. Ik ga je volgen. Dan zie ik je blog hierover ook.
| 22:09 |
Grappig spul is dat!
| 21:19 |
Ja dat vond mijn dochter ook. Het is echt leuk spul!
| 22:10 |
Ja dat geloof ik meteen!
| 22:22 |
Heb het al verschillende keren gezien. Zelf nog nooit geprobeerd
| 21:15 |
Het is erg leuk om te doen en laat zich makkelijk bewerken
| 22:10 |
Echt nog nooit van gehoord , ziet er wel erg leuk uit!
| 21:04 |
Dank je, ik had er ook nog nooit van gehoord, maar het is echt leuk spul
| 22:11 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen