Zoveel aan mijn hoofd


Ik heb zoveel aan mijn hoofd En te veel lasten op mijn schouders Niet langer meer verdoofd Met dank aan mijn ouders Ik heb zoveel aan mijn hoofd Omdat ik niks verdien Je wordt hier niet gehoord Omdat ze het niet zien Te veel wakker gelegen tijdens de nachten Zoveel vragen die spoken in gedachten Er is zoveel dat de mensen van mij verwachten Dat zal zeker de lasten niet verzachten Ik heb zo weinig kunnen beleven Heb te veel proberen te geven Maar niet stil gestaan in mijn leven Had altijd wel iets dat mij bleef dreven Terwijl het mij allemaal niet meer kon schelen Ik had teveel aan mijn hoofd Popte die flessen zodat ik werd verdoofd Ik weet dat het mijn ouders heeft gestoord Waarom had ik hun schreeuw niet gehoord Ik heb zoveel aan mijn hoofd En te veel lasten op mijn schouders Niet langer meer verdoofd Met dank aan mijn ouders Ik heb zoveel aan mijn hoofd Omdat ik niks verdien Je wordt hier niet gehoord Omdat ze het niet zien Ik droeg de lasten op mijn schouders Tot op de dag van vandaag zorg ik voor mijn ouders Morgen wordt alles mischien wel beter Maar ik zal het niet snel vergeten Wat ik heb moeten door staan Hoe ik moest vechten om door te gaan Laten we zorgen dat mensen ons horen Zorgen dat we ons minder aan iets storen Zo behaal je de hoogste scoren We beseffen wat we hebben verloren Maar alles gaat beter met mensen om je heen Never moet je vechten alleen Jullie zeiden ik beloof je en weet dat ik het meen We grijpen je hand als je valt want wij zijn een Ik heb zoveel aan mijn hoofd En te veel lasten op mijn schouders Niet langer meer verdoofd Met dank aan mijn ouders Ik heb zoveel aan mijn hoofd Omdat ik niks verdien Je wordt hier niet gehoord Omdat ze het niet zien


#muziek