Pendel ervaring

Pendel ervaring


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik hou van de trein nemen omdat deze in tegenstelling tot de bus toch meer op tijd komen. Nu moet ik voor een vorming over en weer pendelen met de trein en op zich vind ik dit wel leuk omdat je dan ondertussen iets anders kan doen of eens een andere omgeving ziet.

Maar natuurlijk kan dit niet vlot verlopen.

De eerste keer was er heel veel vertraging door de beveiliging van Trump, daardoor vielen mijn verdere plannen al in het water maar bon, overmacht.

Ik haast me vandaag naar het station en heb door dat ik mijn verhoogde tegemoetkomingskaart niet mee heb,dat is zo een groot lomp ding dus dat zit niet standaard in mijn portefeuille,ik wacht superlang aan het loket om te vragen hoe ik dit kan oplossen, zegt ze droog niet. Hopla 

Vandaag wil ik de trein terugnemen en er staat opp perron 4, dit vind ik al eenbeetje raar omdat het normaal perron 2 is. Misschien is het gewoon zo maar ik controleer toch nog eens voor de zekerheid online en daar staat spoor 2. Ik verwijt mezelf al van het niet goed nakijken en ga terug naar de schermen beneden kijken, maar er staat wel degelijk spoor 4. Er staat al een trein op spoor 2 dus ik hop naar daar want het was maar een paar minuten meer voor de trein ging vertrekken, ik zoek een medewerker en vraag aan een conducteur op welk spoor hij komt en hij zegt spoor 2. Ik ga met hem mee naar beneden om aan te tonen dat het verkeerd staat en hop over de intercom gebeurd de spoorwijziging. Goed dat ik gereageerd had of ik kon daar nog lang staanBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel herkenbaar daarom ga ik dus liever niet met het OV
| 00:13 |
ik heb zon hekel aan het ov. yeg heel herkenbaar joh
| 15:45 |
Altijd hetzelfde met de nmbs
| 12:00 |
je zal er veel mensen onrechtstreeks mee geholpen hebben
| 18:38 |
gewoon erg moest dit niet gemeld geweest zijn hoeveel problemen er geweest zouden zijn
| 18:45 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen