Re: Hoe werkt #Happie2gether

Re: Hoe werkt #Happie2gether


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Happie 2 get her is de pagina van mijn vriend. Ik heb hem even een beetje op weg geholpen. Hij wil met name zijn (ons...???, hihi) nieuwe bedrijf promoten. En groot kans dat hij met de tijd andere geloof gerelateerde zaken gaat delen. Hij deed/doet dat altijd al op Facebook en ik heb hem aangemoedigd het hier te gaan doen :). We zullen zien wat er van komt. Maar bij deze wil ik deze alvast met jullie delen. Het was mijn idee om het gelijk te doen aan de hand van de challenge. Hopelijk slaan we gelijk meer vliegen in een klap. De hoe werkt het posts van mij werken ten minste goed genoeg :). Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Veel succes gewenst!
 😘😘😘
| 23:03 |
Veel succes gewenst!
| 11:44 |
Dankjewel
| 12:09 |
Ok ik klik dan nog maar een keer door
| 00:48 |
Haha, goed zo, hihi
| 12:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen