×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors








camera_alt
Afbeelding toevoegen
2 antwoorden

Dr. Bruce H. Lipton


How to use 100% of your brain

New Scientific discoveries about the Brain and what this means for brain functioning

Dr Bruce Lipton says the belief that we only use 10% of our brain is a myth. When science discovered that 10% of our brain is neurons, they relegated the other 90% of glial cells to passive support cells. But new scientific research shows that glial cells are much more important than first thought and that this major component of our brain has been misunderstood.

So, now that we officially have access to 100% of our brains at all times, how do we actually use all of it?

We can become whole brained when we start to think holistically instead of replaying recurrent and habitual patterns that activate the same pathways. When we synchronise both hemispheres we create something Bruce Lipton calls “Super Learning.” This hemi-sync leads to us using 100% of our brain and creates harmony and peace in our body mind.

Get to know your brain and discover new ways to engage and activate your whole brain.


Bij interesse vertaal ik de blog met plezier in het nederlands, of zelfs in het frans, je laat het me maar weten in de reacties. 
Meer info over

Bruce Lipton | Epigenetics | Power of Subconscious Mind

https://www.brucelipton.com/

Vertaald naar het Nederlands, op vraag van @de.metser:

Hoe 100% van je hersenen te gebruiken
Nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen over de hersenen en wat dit betekent voor het functioneren van de hersenen. 

Dr Bruce Lipton zegt dat de overtuiging dat we alleen gebruik maken van 10% van onze hersenen een mythe is. Toen de wetenschap ontdekte dat 10% van onze hersenen neuronen zijn, verbannen ze de andere 90% van de glial cellen naar passieve steun cellen.
Maar nieuw wetenschappelijk onderzoek toont aan dat glial cellen veel belangrijker zijn dan de eerste gedachte en dat deze belangrijke component van onze hersenen verkeerd begrepen is.
Dus, nu we officieel toegang hebben tot 100% van onze hersenen te allen tijde, hoe kunnen we eigenlijk allemaal gebruiken?
We kunnen heel brained worden als we beginnen holistisch te denken in plaats van terugkerende en gewone patronen die dezelfde paden te activeren.
Wanneer we beide hersenhelften synchroniseren creëren we iets wat Bruce Lipton noemt "Super leren."
Deze Hemi-Sync leidt tot ons met behulp van 100% van onze hersenen en creëert harmonie en vrede in ons lichaam geest.
Maak kennis met je hersenen en ontdek nieuwe manieren om je hele brein in te schakelen en te activeren
.


liefs, tantracutie




expand_less

Meest gestemde posts



expand_less

Recente posts