afgeslaan door marokanen terwijl we kleding voor een arme mens gingen ophalenn


jullie kenne mij van dierenvoedselbank poezewoef wilrijk vzw, wel vandaag gingen we kleding ophalen voor een man die niets heeft en door het wangedrag van een tiener waren we plots omringt door een 10 tal marokanen terwijl de tiener in fout was. veel woorden werden gewisseld en plots kreeg ik klopt van een marokaan in een roze vest die met heel de situatie niets te maken had. Mijn man wou mij helpen en werd door 3 mannen vastgehouden. toen de politie over de st bernardsesteenweg reed zijn ze gevlucht, heeft mijn man mij in de auto gegooiden zijn we naar huis gevlucht.

De politie kwamenwist ons te vertellen dat de mensen die in het deurgat stonden hadden gezegt dat ze niets gezien hebben (waarscheinlijk uit angst) de politie die bij ons was wou geen pv maken maar gewoon een verslagje want dat word toch zonder gevolg geklasseerd. ondertussen zijn we 22 dagen verder en heb ik nog steeds hoofdpijn, gevoelig voor licht en bij de afgebroken tand ligt de zenuw bloot

dus je begrijpthet wel.

doordat ik dit op fb heb gezet kregen we 2 dagen geleden een mail waarin stond dat antwerpen geen toelage meer geen dus die stopt vandaag. zij discrimeren hun eigen volk. De minderbedeelden worden hiermee gestraft.

Dus laat ze u maar slaan en zeker niks op facebook zetten.

Ik haat geweld zowel op mannen maar zeker op vrouwen.


#geweldopvrouwendoormarokanen