Au revoir


Beste mede-Yoorsianen,

Sinds november zit ik op Yoors. En Yoors is hartstikke leuk en heel verslavend. Heb ik nieuwe reviews? zijn er nieuwe berichten? hoeveel Yoors-punten heb ik? etcetera. Het is een veelzijdig en interessant platform met ik denk veel potentie. Toch ga ik 'dag' zeggen. In de kerstvakantie heb ik een heel interessant boek gelezen. Daardoor ben ik gaan nadenken over waar ik mijn aandacht aan besteed. De conclusie was dat ik mijn aandacht (en dus tijd en energie) te veel versnipperde tussen allerlei leuke en interessante dingen. Het werd tijd om dat terug te schroeven. Yoors is een van de dingen die ik loslaat, in ieder geval de komende tijd.

Ik wilde wel even netjes dag zeggen, want ik heb veel leuke en aardige mensen 'ontmoet'. Ik wens iedereen het allerbeste, Veel Yoorsplezier en Au revoir.

Aimee