Beweging fotograferen


Eind vorig jaar heb ik besloten dat ik van de automatische stand van mijn camera, een Nikon D3200, af wilde. Ik wil leren om steeds beter te worden in het maken van mooie foto's. Ik vertel graag verhalen met mijn foto's en ik houd van kleuren. Ik heb iets met kleuren en kleurencombinaties en ik wil dit graag zo goed mogelijk overbrengen. 

Sinds kort ben ik lid van een groep hobbyfotografen die iedere maand een uitdaging met elkaar aangaan. Deze maand is het thema: 'beweging' (motion blur & slow shutterspeed). Daar was ik nog nooit echt mee bezig geweest. Ik ben lekker aan het oefenen gegaan met de sluitertijd en deel graag onderstaande resultaten met jullie.

Bij de foto hiernaast heb ik de camera 'met opzet' bewogen om effect te krijgen. Ik vind de bewegende kleuren met het zonlicht erg bijzonder geworden.