En plots ben je 20...

En plots ben je 20...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ergens in de verte hoor ik sommigen waarschijnlijk al zuchten. "20? Wat is daar nou erg aan?" En het enige antwoord dat ik daar eigenlijk op kan bedenken is: Lekker Niets! Maar toch komt de rest van mijn leven opeens wat dichterbij nu die 1 plots verandert in een 2.

Geen zorgen, ik ben niet van de ene op de andere dag in een zeer vroege midlifecrisis beland. Bij het opstaan en het uitblazen van mijn verjaardagskaarsje op mijn Mellow Cake (taarten zijn zo passé ;-) ) kwam gewoon de gedachte op dat binnen 10 jaar mijn leven er waarschijnlijk helemaal anders uit zal zien. Tram 2 is immers slechts een overgangsfase, waar falen nog sneller geaccepteerd wordt en opnieuw beginnen helemaal niets ergs is. Eenmaal op tram 3 lijkt het allemaal wat serieuzer te worden. Werk, huisje, tuintje, beestje... Of zo ziet het er toch allemaal uit in de ogen van deze kersverse twintiger.

Zal ik over 10 jaar afscheid nemen van mijn angst voor kinderen (horror babysit verhalen bij de vleet)? Zal er iemand zijn waar ik me thuis bij voel? En waar zal die thuis zijn? Zal ik wat kunnen doen met toneel of zal het toch die kantoorjob worden?


Toen ik 10 werd vond ik 20'ers ongelofelijk cool. Ondertussen weet ik dat het ook maar mensen zijn die zich vragen stellen en toch maar het besluit nemen dat die laatste Mellow Cake er wél bij kan.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben nu 18, en aangezien ik niet zo van jarig zijn houd, boeit leeftijd me ook niet zo.
Maar ik denk toch wel steeds:
"Oh nee, volgend jaar ben ik gewoon al 19!"
ik vind dat zo'n naar getal
19.
baah
| 21:15 |
Wat een leuke blog!
Ik voel echt precies hetzelfde! (22 hierzo)
Ik voel me ergens heel "oud"(het getal) maar ik voel me tegelijkertijd nog zooo jong, soms nog een kind (best vaak eigenlijk XD ). Precies de overgangsfase inderdaad. :)

Tijd is sowieso maar een raar begrip hoor, soms vliegt het voorbij en soms gaat het zooo traag ;-)
| 00:16 |
Top blog, momenteel bij mij tram 4 hoor hihihi (nog drie jaar dan tram 5)
| 12:00 |
Oh ja en nog gefeliciteerd natuurlijk.
| 10:25 |
Haha dankje! Na het hebben van een heel korte quarterlivecrisis is er natuurlijk gewoon verder gevierd :-)
| 22:14 |
Geniet van je leven....Want voor kg en het weet ben je.......Nog ouder!
| 10:24 |
Geweldig leuk geschreven.. als ik ook zo terug kijk..oef..er is een heel elven al aan mij voorbij gegaan, dan vliegt ineens de tijd, nog van harte
| 22:24 |
Dankje! :-)
| 22:29 |
Haha echt herkenbaar. Toen ik 10 was waren die 20'ers allemaal zo groot en zo volwassen. Nu ben ik 20 en nog altijd even kinderachtig!
| 21:41 |
Altijd fijn om te horen dat ik niet de enige ben!
| 22:11 |
Haha, zo herkenbaar. Toen ik klein was dacht ik dat mensen van 20 hun leven op een rit hadden. Een goede baan, of in ieder geval hun studie afgerond. In mijn hoofd had iedereen de ware al gevonden, waren de meeste al samen gaan wonen en veel waren er verloofd.
En nu zit ik hier, over een half jaar ben ik 20 en ik besef mezelf elke keer weer dat dit een van de grootste leugens zijn die ik mezelf ooit vertel heb.
| 18:41 |
Haha, dit dus! Als kind zijn de prille twintigers gewoon volwassenen zonder kinderen. Niets is minder waar. Best grappig hoe onbereikbaar ze toen leken...
| 21:00 |
Lol! 30 worden doet pijn! En nu kwam voor mij de 40!!!! Damnnnn dat deed echt zeer!! Toen ik 20 was en hoorde dat iemand 40 was da ht ik oehhh dat is oud!!! En nu ben ik zelf een 40ger!!!!auwieeeeee
| 16:44 |
Haha, vreemd genoeg heb ik dat dan weer niet. Als ik in groepen van gemengde leeftijden terecht kom schiet ik er vaak juist beter mee op, haha! Leve die 40'ers :-)
| 16:50 |
Haahahahaha beterrrrr
| 17:01 |
Ja dat heb ik ook precies zo! :)
| 00:19 |
En weet je, dat laatste vinden veel 30'ers, 40'ers, etc. etc. ook nog steeds:-)
| 16:35 |
Oef, er is nog hoop! :-)
| 16:38 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen