Laatst gelezen boek


Ik ben echt een boekenwurm. Ik kan me herinneren dat ik vroeger naar de bieb ging en daar wel 10x het boek Mathilda heb gelezen. Sinds vorig jaar heb ik weer een lidmaatschap bij de bieb en ik geloof dat ik de 50 boeken grens al heb bereikt. Ik verslind ze echt met vlagen. Ik ben zelf het meest gek op chicklit achtige boeken maar een dan brown boek sla ik ook niet af.

Het boek wat verreweg het meeste indruk op me heeft gemaakt is het boek: Voor jou van Jojo Moyes. Ik heb het boek al meerdere keren gelezen en de film zelfs gezien.. zelfs de film deed het boek eer aan, wat ik echt fijn vind wat meestal valt de film tegen (bijv. 50 shades of grey). Overigens zijn ALLE boeken van Jojo Moyes de moeite waard en stuk voor stuk parels.

Wat is jullie laatste gelezen boek en een echte aanrader?