Ik zwaai met alle zwaaiers mee


Hallo daar, mag ik mij even voorstellen?  Ik zet me om in ieder willekeurige positie, ik neem elke kleur aan, waai met alle winden mee en ben een kontkruiper eersteklas. Ik ben gewoon heel flexibel.  Het mag een wonder heten dat ik niet megapopulair ben. Het ligt aan deze veroordelende maatschappij. Maar ik trek me er niets van aan hoor.

Lang leve de vrijheid van meningsuiting. Sabel iedereen neer die je tegenspreekt. Geef geen ruimte voor discussies, vooral niet als ze hout snijden. Weg met de weg met ons partijen en hartelijk welkom vreemdeling.

Boe tegen bont en vleesconsumenten en weg met de groene vegetariërs.

Wat zeg je? Spreek ik mezelf tegen? Strooi ik met onsamenhangende contradictionele signalen?

Nee hoor. Mogelijk moet ik me dan nog eens transformeren: van reptiel naar ijstrol? Roept u maar, ik ben gemakkelijk en meegaand.