Officiële benamingen


Met vrouwen heb ik nooit echt mijn best gedaan. Zolang ikzelf maar aan mijn trekken kwam, dat was wat telde. Nu is alles anders. Lisa heeft me totaal veranderd. Ik verdiep me echt in haar, in wat zij belangrijk vindt, in hoe ik het haar makkelijk kan maken en, jawel, ook in wat zij lekker vindt. Niet alleen op etensgebied, hahaha.

Er gaat een wereld voor me open, vrouwen zitten zo complex in elkaar. Vandaag neem ik me voor op zoek te gaan naar Lisa's genotsknopje. De officiële benaming is me ontschoten en van ondergeschikt belang. Wanneer ik van een bepaald punt verder ga, lukt het me vast.

Fanatiek ben ik tevergeefs aan het speuren naar dit punt, ten einde raad luidt ik de noodklok. Ik poog ditmaal de formele term te gebruiken

'Lisa, waar zit in vredesnaam je vluchtheuvel?'


Naar aanleiding van de februariuitdaging van Miranda: 140 yw