Schildpadje #gehaakt

Schildpadje #gehaakt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De tante van mijn vriendje spaart schildpadjes ze heeft een heleboel beeldjes en zo en maandag viert ze haar verjaardag, mijn vriendje vroeg of ik misschien een schildpadje kon maken van papier,  toen dacht ik , ik haak er een dat is veel leuker :) ik was eerst nog bang dat ik m niet af zou krijgen maar t is toch gelukt hij is gemaakt van 3,4,5 en 6-hoeken.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Schattig, wat een leuk cadeautje!
| 19:24 |
dankje :) ze was er heel blij mee.
| 19:47 |
Wat mooi gemaakt en wat een leuk cadeau!
| 11:45 |
Dankje :)
| 12:09 |
Heel erg mooi gedaan!
| 22:08 |
Dankjewel! :)
| 22:45 |
Super leuk geworden! :)
| 13:28 |
Dankje :)
| 19:04 |
Hij is leuk geworden.
Mooi zo'n origineel kado.
| 21:27 |
Dankje :)
| 21:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen