Schildpadje #gehaakt

Schildpadje #gehaakt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De tante van mijn vriendje spaart schildpadjes ze heeft een heleboel beeldjes en zo en maandag viert ze haar verjaardag, mijn vriendje vroeg of ik misschien een schildpadje kon maken van papier,  toen dacht ik , ik haak er een dat is veel leuker :) ik was eerst nog bang dat ik m niet af zou krijgen maar t is toch gelukt hij is gemaakt van 3,4,5 en 6-hoeken.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Schattig, wat een leuk cadeautje!
| 19:24 |
dankje :) ze was er heel blij mee.
| 19:47 |
Wat mooi gemaakt en wat een leuk cadeau!
| 11:45 |
Dankje :)
| 12:09 |
Heel erg mooi gedaan!
| 22:08 |
Dankjewel! :)
| 22:45 |
Super leuk geworden! :)
| 13:28 |
Dankje :)
| 19:04 |
Hij is leuk geworden.
Mooi zo'n origineel kado.
| 21:27 |
Dankje :)
| 21:28 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen