24uur niet eten.


Yesss its Friday.. 

Een afspraak met mezelf.. Vandaag eet ik niks nada noppes.. I love the black coffee. Iets van energie werd mij verteld, ik slurp een paar liter water weg vandaag en kijk uit naar het moment dat de klok 19.00 slaat.

Ik vind het nog steeds bijzonder dat mijn lijf dit prima vind en zo enorm in rustig vaarwater komt. Behalve mijn maag want ohhhhh wat is hij knorrig vandaag. Op zoek naar iets om te verteren. het word nu de derde keer dat ik dit doe. Elke week vast ik een hele dag. Zo kan ik wel de lekkere dingen eten in de weekenden. Vanavond een feestje op mijn werk en er word daar heerlijk gekookt. Wat zal het smaken vanavond.. Maar voor nu geniet ik van jullie blogs, poets ik mijn huis want er komt straks een makelaar het huis bekijken voor de verkoop, ik ga heerlijk sporten en mijn meiden uit school halen.

Wisten jullie dat een knorrende maag niet zozeer voor honger staat maar dat je darmen die geluiden maken doordat ze krachtig samenspannen en de afvalresten aan het opruimen zijn. het is dus een teken dat je een gezonde spijsvertering hebt. 

Ik heb mezelf de uitdaging gegeven want ik heb een enorm leuk jurkje gekocht en die is nog wat aan de krappe kant .. Ik ga ervoor dat hij over twee weken goed zit... moet lukken toch..???

Hebben jullie wel eens een dag niets gegeten en hoe vond je dat..????


Fijn weekend allemaal!!!!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!