Psst ik heb een geheimpje.. Heb jij #hooikoorts???

Hooikoorts ja helaas het is weer die tijd. Genieten van de zon terrasjes gezelligheid en de zakdoekjes. Kriebelneus, jeukende ogen, uitslag en de hele tijd niezen.

Wat jammer dat dit het lentegevoel kan zijn voor vele mensen. Ik ervaar het zo anders want ik heb geen last. Maar ik wil je een geheimpje verklappen, als jij last hebt van hooikoorts hoef je niet naar de drogist of apotheek te rennen want misschien kan dit jou helpen.

Ik had je pas al verteld dat lemon een geschenk uit de natuur is. Heb je mijn blog daar  nog niet over gelezen dan bij deze de tip om dat wel te doen want ook deze blog is leuk om te lezen wat lemon voor jou kan doen!

Mijn geheimpje voor hooikoorts is niet een pilletje uit een doosje maar ook een geschenk uit de natuur ik heb het over Lavendel, die ken je toch wel? Prachtige paarse bloemetjes vol met vlinders en bijtjes het jaar door. De geur die je niet kan ontwijken. Deze moet wel bij je binnenkomen. Ik word er altijd heel vrolijk van. De Natuurlijke olie Lavendel kan jou helpen door de hooikoorts heen te komen. Een mooi flesje vol heerlijke geurende Lavendel die je onder je grote teen aanbrengt, op je uitslag kan smeren zodat het verzacht en in je nek smeert. Je kunt een druppel op je duim aanbrengen en dit op je gehemelte doen en eventueel iets aanbrengen in je neusgaten. Let wel dat je een 100% natuurlijke olie gebruikt want er zijn er heel veel die je echt niet kan innemen. Een doosje hooikoortspillen met 14 tabletten kost je gauw ruim 10 euro dat is 0.72 cent per pilletje en een druppel lavendelolie kost je 0,9 cent. Dat valt je toch mee? En dat te bedenken dat je de #essenti ëleolie voor zoveel kan gebruiken.

We kunnen hem ook sterker maken door lemon en pepermunt toe te voegen.  Het ondersteunt je immuunsysteem en zal reageren op de aanvallers en zo kan het je klachten verminderen. Het ondersteunt het lichaam voor ongeveer 24 uur.

Lavendel is ook een dijk van een olie bij brandwondjes en andere wondjes het helpt je helen. Heerlijk om op je kussen te smeren en dan in slaap te vallen. Bij waterpokken  en krentenbaard. Het werkt kalmerend en bij angst. Bij zere borsten in je maandelijkse periodes en verzacht de ellendige jeuk bij allergieën, helende wondjes en uitslag.

 Ik kan er nog een heleboel noemen waar dit prachtige bloemetje je bij kan ondersteunen. En ik kan je ook helpen om de olie te leren gebruiken.  Mocht je meer willen weten over deze kanjer van een olie dan hoor ik het graag. En misschien kun jij wel iemand helpen die een van deze klachten heeft.

 Deel je mijn geheimpje???

als je je aanmeld bij yoors via mijn code dan kun je gezellig meelezen of misschien heb jij ook wel wat te schrijven.