introduction me


Hallo allemaal,

Als allereerst, van harte welkom op mijn blog! Ik ben sinds vandaag nieuw op Yoors. Hoe het bevalt? Leuk dat je het vraagt.. heel goed!! Ik dacht misschien is het leuk om mezelf even voor te stellen!

Mijn naam is Daphne Benders en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Noord Brabant.


Ik woon thuis bij mijn ouders en broertje. Ik studeer aan de opleiding Digital publishing.. dat houd in dat ik me bezig houd met het ontwerpen van Logo´s, banners, posters, visitekaartjes en noem maar op!

Ik ben altijd heel vrolijk en positief! Ik vind het heerlijk om gitaar te spelen, muziek te luisteren, te netflixen, en met vrienden en familie af te spreken.  Ik kan heel slecht alleen zijn omdat ik me dan niet kan vermaken.

Verder geniet ik heel erg van kleine dingen.. je lievelingsliedje op de radio, onverwachts naar een vriend of vriendin toe gaan of dat ze naar mij komen. Een glimlach van een vreemde op straat, complimentjes geven, lekker zingen onder de douche en familie of vrienden gelukkig zien!

Ik weet nog niet zeker waar ik dit voor ga gebruiken.. maar ga er maar vanuit dat ik regelmatig ga bloggen, quotes maken en foto´s toevoeg!


Liefs,

Daphne