Creatief met fotoboeken


creatief

Fotoboek

In deze tijden hebben veel mensen toch iets meer tijd omhanden daar ben ik er ook eentje van. Normaal werk ik in de horeca maar zoals iedereen ondertussen wel weet is dit voorlopig gesloten, daarom dacht ik wat kan ik nu eens oppakken om te doen. Na even nadenken kwam ik uit bij mijn fotoboek, deze ligt er nu al bijna 2 jaar onafgemaakt in de kast, Oeps!

Nu vind ik een basic indeling van een fotoboek toch wat flets dus daarom heb ik gekozen voor een scrapbook stijl waarin in gebruik maar van stickers, tekeningen, tekst en washi tape.

Trip naar Florida

Zoals je kan zien op de foto hiernaast ging de reis naar Florida, Amerika. Deze reis heb ik samen met mijn beste vriendin en haar ouders gemaakt. Het was een doorreis daarom heb ik gekozen om op de eerste pagina de kaart na te teken en daarin onze route met de highlights uit te stippelen.

Hoe?

Door middel van mijn tablet onder de bladzijde te leggen met de hoogste helderheid kon ik zo de kaart overtrekken, dit heb ik eerst met potlood gedaan en daarna met een fineliner overtrokken.

Voor de letters ben ik opzoek gegaan naar handletter voorbeelden, deze zijn nu in overvloed te vinden op internet dus super fijn als je zoals mij dat nog nooit echt geprobeerd heb. Voor een eerste poging best goed al zeg ik het zelf ;)

creatief
creatief


Even binnen kijken


Als je in het boek kijk zie je dat ik rond de foto's wat stippen en strepen heb getekend om zo de foto's wat te "in te lijsten" hierdoor word een blanke pagina net is spannender om naar te kijken. Verder heb ik een aantal stikkers gebruikt voor net te extra cute vibes te geven, hihi.

Nu is er nog best wel wat witte ruimte op de pagina daar komt nog tekst te staan over het eten op de foto's en hoe lekker het was ;)

Creatieve vibes

Ik hoop dat ik je een beetje geïnspireerd heb om misschien zelf wel aan de slag te gaan met iets wat misschien ook al te lang in de kast ligt, of om juist iets nieuws te gaan proberen!

Ik ga weer vrolijk aan de slag want ik heb nog wat pagina's en foto's te gaan in mijn boek ; )