Aardappeltje Anders


aardappel

Aardappeltje Anders


Het is niet altijd knutseltijd hier, hoor! Al lijkt dat natuurlijk wel zo, dat ik altijd met mijn neus in de papieren bordjes, bekertjes, verf, pompons, chenilledraad, etc zit. Maar dat is echt niet zo!

Soms (of eigenlijk heel vaak) moet er ook gewoon gekookt worden. Ik ben daar niet zo'n ster in. Gewone hollandse pot is wel makkelijk en kost niet zoveel tijd. Maar dan moeten er vaak aardappelen geschild worden.. om te bakken of voor in de stamppot. Niet zo'n leuk klusje, maar het hoort erbij, he?

Maar dan opeens komt er zo'n schattig aardappeltje voorbij, die me aankijkt en zegt niet geschild te willen worden. Hij wilde graag op de foto.. tja, dan ben ik de beroerdste niet! :)


Ik houd dus absoluut niet van koken. Hoe zit het met jou, houd jij wél van koken?

.