Z
Vleermuis Thee | De Knutseljuf Ede ✂️🇳🇱

Vleermuis Thee

Lekker, een kopje thee drinken, met dit gure weer. Bij Pickwick hebben ze soms op de papieren labeltjes die aan de theezakjes hangen, een leuke vraag staan. Een grappige actie, maar de labeltjes met vragen lees ik bijna nooit. Ik pakte mijn theezakje en heel toevallig las ik: Wanneer komt het kind in jezelf weer boven?

Mijn antwoord daarop is: als ik een theezakje zoals deze zie! Zelfs met een gewoon ordinair theezakje krijg ik de behoefte om er iets mee te doen, als het me zo direct gevraagd wordt. 

Toevallig zat ik net een beetje in de Halloween knutselsfeer.. en in enkele minuten was de thee én het zakje  omgetoverd tot een vleermuis. Creatief zijn maakt je weer kind! Dit theezakje belandde dus niet metéén in mijn glas heet water...

vleermuis

Wanneer komt BIJ JOU het kind in jezelf weer boven?

vleermuis

Knippie knippie en de thee is los!

vleermuis

Kijk eens wat mooi zwart, perfect voor een zwarte vleermuis! Van het theezakje zijn ogen geknipt

vleermuis

De Thee Vleermuis is geboren. Zo duikt hij, met behulp van een ouderwets theezeefje, alsnog het hete water in.  Mmm.. lekker, zo'n kopje Pickwick vleermuisthee!

vleermuis

Kom je ook bij Yoors?
Het is gratis en vrijblijvend, meld je hieronder aan:

Share
DM