Mijn Hammie leefde jaren en jaren..

Mijn Hammie leefde jaren en jaren..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Met deze leeftijd (hoe oud ben ik hier ongeveer?) was ik al gek op dieren. Mijn Hammie en ik waren onafscheidelijk. Ik heb hem jaren en jaren gehad.  Altijd mee gespeeld, huizen en glijbanen van lego voor hem gebouwd, altijd mee naar school op dierendag. Geen kindertijd denkbaar, zonder mijn Hammie. 

Tuurlijk, hij was wel eens ziek of niet lekker, dat weet ik nog wel. Een enkele keer was er een ongelukje gebeurd, dan moest hij eventjes onder een dekentje uitrusten. Denk aan een open kooitje en een kat, een keertje per ongeluk op de tocht gestaan.. en misschien een keertje per ongeluk ergens gelopen waar mijn broer juist wilde gaan zitten.. .

Terwijl ik huppelend naar school ging, kocht mijn moeder gewoon een nieuwe Hammie. Ik had niets in de gaten. Dat hij wat van kleur was veranderd, och, dat was vast van de schrik geweest.. :)Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
oh geweldig en die foto wat liefie ben je hier.
| 00:38 |
Ook een mooie foto
| 12:51 |
Oh ik zie nu een downvote met als reden dat het gekopieerd zou zijn. Ik kan je verzekeren, dit is mijn eigen foto van vroeger en mijn eigen tekst. Dus die downvote reden is een beetje raar...?  Aan anoniempje: Misschien dat je dit al eerder gezien hebt, omdat ik het 18 dec al geplaatst heb?  :)
| 09:18 |
Wel lief van je moeder
| 09:01 |
Hoi Dinie, dank voor je reactie. Jazeker, ik heb ook een lieve moeder :)
Fijne dinsdag gewenst!
| 09:15 |
Heel erg leuke foto, nee had ik bij mijn kids niet hoeven proberen denk ik . Ik denk dat ze het in de gaten zouden krijgen en dan had ik echt een probleem. Nu liggen er gewoon heel wat konijnen en cavia's en parkieten en hamsters begraven in onze tuin, niet leuk maar het hoort ook wel een beetje bij het leven afscheid nemen!
| 08:04 |
Hahahaha zooooo herkenbaar!! Ik ben een hamster kwijtgeraakt die nooit meer is teruggevonden. Maar zat wel een bloedvlekje op de grond. Denk dat m'n kat 'm te pakken heeft gehad en m'n moeder netjes heeft opgeruimd om mij in de waan te laten dat het beestje gewoon ontsnapt was
| 20:29 |
dat had heel goed mijn moeder ook kunnen doen.. bedankt voor je leuke reactie
| 22:09 |
Mooie foto ook
| 20:23 |
Bedankt voor je reactie, Johan :)
| 22:13 |
En een top foto! Hoe de hamster zo in de camera kijkt! In die tijd had je nog geen digitale, dus dat moet wel op goed geluk geweest zijn?
| 18:19 |
Nee dat was geen geluk, ik had gewoon een goed afgerichte hamster. Hij kon van alles, netjes zitten, pootje geven, doos liggen, stokje zoeken, en boodschapjes doen :) hihihi
| 22:14 |
Whaha. Best lief en schattig. Eentje van ons is van de week overleden. Een russische dwerghamster. Mijn vriend had hem zelf al 4 jaar. Hij wist niet hoe oud ze was voor hij haar kocht. Op zich al best respectabel voor een hamster. Maar helaas waarschijnlijk niet aan een natuurlijke dood overleden. Het leek er namelijk op dat ze haar rib(ben) had gebroken, wat ook door de huid was geboord (bloedvlek). Wij hebben het te laat ontdekt. Ze was nog al een drukte maker, altijd overal klimmen en doen. We dachten nu een kooi te hebben waarbij ze minder risico's zou lopen, want ze viel nog wel eens. Maar blijkbaar hadden wij dat toch niet goed ingeschat. Wel erg vervelend. Denk je het goed te doen, dan eindigt het zo...
De kinderen komen woensdag weer. Dan vertellen we het en dan gaan we gezamenlijk een nieuwe uitzoeken. Want deze hamster had namelijk maar 1 oog. Wordt beetje lastig om eentje weer te vinden met 1 oog en de oudste van 8 trapt er niet zomaar in als de hamster in een keer 2 ogen heeft, haha.
| 18:19 |
Ach gossie, een hamstertje met 1 oogje..
Het is ook beter om de kinderen het te vertellen, het hoort bij het leven, maar ik begrijp mijn moeder ook wel natuurlijk, vooral als je kind heel jong is.
| 22:17 |
Mooie kinder foto, en een lief verhaal
| 17:16 |
:)
| 22:17 |
Dat heeft je moeder mooi aangepakt :-)
| 16:29 |
Zeker, ik ben nog steeds de allergrootste dierenvriend
| 22:18 |
Haha dat hebben ze goed opgelost zo te lezen.. leuk geschreven!
| 16:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen