Paaseieren tekenen - Pasen paaseitjes | De Knutseljuf Ede ✂️🇳🇱

Paaseieren tekenen - Pasen paaseitjes

Het doosje met witte eitjes stond al een hele tijd tijd naar me te loeren. "Ga je nog wat met ons doen, of wat?" leken ze mij te zeggen. "Voordat je het weet is Pasen  weer voorbij, en zijn wij eitjes nog steeds saai en spierwit! Daarvoor zijn wij niet aangeschaft.." Dus.. zo vriendelijk als ik ben, heb ik de stift ter hand genomen. Geen loerende eitjes meer voor mij! Zien ze er niet tevreden uit?

Met gewone stiften (ik gebruik zelf brushpennen van Faber-Castell) kan je ook gewoon je eitjes kleuren. Met stippeltjes, streepjes, hartjes, sterretjes en bloemetjes, kom je al een heel eind. Ook apenstaartjes en hashtags zijn helemaal hip. Met de wiebeloogjes maak je het helemaal af!

Kippen kleurplaten

De Knutseljuf Ede

Tips: Hoe verf je een paasei?

Overzicht over het verven van eieren -  van Mirelle / Crea met Kids 2-12jr

pasen

Ingestuurd door Nathalie Thielen: "Bedankt voor je inspiraties! Deze eitjes zijn gemaakt door mijn dochter, mijn schoonmoeder. en ik! Dus drie generaties eitjes tekenen! 🥰 "

Share
You share. We pay.

10 comments