Hoe werkt #Stenen zoeken en beschilderen?

Hoe werkt #Stenen zoeken en beschilderen?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tijdens mijn laatste zomervakantie 2017 in Frankrijk, heb ik veel stenen gezocht en erop getekend. Ik had slechts een paar watervaste Edding lakstiften mee, waar ik het mee moest doen. Ik vind het heerlijk, tijdens vakantie, als niets moet en alles mag. Dan versier ik stenen, zet er leuke woordjes of tekstjes op of andere tekeningetjes. Wat in me opkomt. En als we dan weer vertrekken naar een andere plaats, dan laat ik ze liggen. Soms is dat een kleine collectie, soms een grote. Dat ligt eraan hoelang we op die plaats gestaan hebben. Anders heb ik na 3 weken zomervakantie mijn tassen vol stenen! 

De laatste keer, had ik er best succes mee. Kinderen kwamen langs en ik vroeg ze om hun naam en lievelingsdier. En dan beloofde ik ze, dat ze de volgende dag " bij de mooie stenen" moesten kijken of hun steen erbij lag. Dat vonden ze wel leuk en ze wilden dan de persoonlijke steen maar al te graag meenemen, Ook andere stenen, de mooiste, zijn (natuurlijk met mijn goedkeuring) meegenomen door voorbijgangers. Leuk toch! Als iemand er  1 mee wilde nemen dan voelde ik me gevleid. Dat gaf een goed gevoel!

Dit keer had ik er een fotootje van gemaakt, ik kwam de foto net tegen in mijn Facebook tijdlijn-foto's, dus ik wilde hem wel even aan jullie laten zien. Hopelijk inspireer ik jou er ook mee. Het ontspant, mooie gladde stenen zoeken aan een beekje, dat beetje prutsen,  echt een vakantiegevoel.

It Rocks! als ik creatief bezig ben.

Hartelijke groet, Ilse

Kijk ook op Mijn Facebookpagina De Knutseljuf Ede

Zoek je leuke ideeën hoe je steentjes kan beschilderen, kijk dan hieronder voor meer tips!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat doe je erg mooi, erg leuk idee 😁.
| 07:38 |
Leuk als presse papier
| 20:56 |
super dat jij op die manier een stukje van jezelf achterlaat op de plek waar jij geweest bent
echt grappig
| 20:11 |
Het zijn prachtige stenen Ilse! Dat kan je ook goed zeg!
| 18:36 |
Dank je wel Mirelle :)
| 19:07 |
Ook leuk figuren maken uit stenen (plakken)
| 02:58 |
Leuk om spontaan ergens achter te laten. Kado voor de vinder...
| 13:16 |
Dit ziet er leuk uit
| 10:51 |
Wat leuk dat je mijn blogje onderaan hebt toegevoegd , ik zal die van jou ook even onder die van mij zetten !
dankjewel !
| 21:52 |
Leuk om jouw stenen te zien.
In de hele wereldzijn er diverse groepen stenen maken en achterlaten. Ik heb er een van mijn eerste blogs over geschreven: yoo.rs/millieballon/blog/doodlestones-1491332732.html?Ysid=49104
Ook heb ik wat instructiesblogs, maar als handige knutseljuf heb jij die denk ik niet nodig ;-)
| 08:12 |
Hoi Millie, wat een leuk blogje! Ik wil hem graag hieronder bijplakken, maar hoe doe ik dat? Ik ben nog niet zo lang Yoors-fan
| 08:17 |
Als je je blogt wijzigt is er rechtsboven een keuzemenu van de in te voegen dingen.
Dan moet je naar de onderdte en voor readmore kiezen.
Dan kan je blogs van anderen toevoegen.
Anderseven kijken bij de instructies van Ingrid
yoo.rs/tipsvaningrid/blog/blog-editor-1476359610.html?Ysid=49104
| 08:23 |
Hoi Millie, ik kan geen blogs van anderen toevoegen bij Read More, alleen uit mijn eigen collectie iets kiezen. Maar ik wilde juist verwijzen naar jouw blog en/of blogje van Bijlenie. Maar dat gaat dus niet, jammer! Tenzij ik ze eerst repost?
| 13:41 |
Even doorzoeken, want het kan wel.
Er is read more en nogeen andere, daar kan je een blog van iemand anders in ophalen.
Het wordt dan 1 blok.
| 13:53 |
gelukt!!! dank je wel!
| 14:00 |
Ook zo leuk zeg, ga ik onthouden! speciale stift nodig?
| 00:46 |
Ja, eigenlijk wel, een lakmarker. Een gewone permanente stift kan ook maar die vervaagt sneller
| 00:55 |
ok :)
| 01:49 |
Mooie verzameling, inderdaad leuk als andere oprecht iets willen hebben.
| 00:09 |
O , wat leuk daar heb ik ook een blogje over geschreven , echt heel leuk om te doen !
Maakt de wereld een beetje vrolijker!
yoo.rs/bijlenie/blog/steentjes-door-het-hele-land-nou-ja-op-een-paar-plekjes-1503673984.html?Ysid=55826
| 23:33 |
Millie ballon heeft er trouwens ook een leuke blog over geschreven !
| 23:36 |
Wat een kei goed idee
| 23:10 |
en wat een kei-leuke reactie, dank je wel! :)
| 23:13 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen