Vaders doen niet aan Vaderdag


Als ik mezelf moet geloven doen vaders niet aan Vaderdag. Hieronder lees je een vaderdag versje van mijzelf, toen ik 9 jaar was. Ik vind het een verrassend versje. In ieder geval geen standaard versje en ook niet echt uit deze tijd... Ik vind hem wel heel grappig, helaas weet ik niet meer hoe ik er toen aan kwam. 

Het jaar 1977...

Voor Vader

Vaders die willen geen versje horen,

vaders die doen niet aan vaderdag.

Als je zegt dat je hem iets gaat geven,

zegt hij beslist dat je dat niet mag.


Maar stiekempjes hopen ze op een cadeautje

en eigenlijk willen ze best een lied.

Dus papa hier heb je een vers en wat aardigs

of je het nu hebben wilt of niet.Vind je dit leuk? 

Like dan de FACEBOOKPAGINA van De Knutseljuf Ede 
en blijf op de hoogte van de leukste knutseltips 
en creatieve inspiraties!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!