Mijn scoliose update


Ik wil heel graag een update geven over mijn scoliose aangezien er nu veel zal gaan gebeuren, ik wil dit graag doen voor zowel mezelf als voor andere mensen die eventueel dit zelfde traject zullen mee maken. Aangezien dit voor mij in ieder geval een hele spannende periode is.Zoals ik eerder op mijn blog aangaf heb ik dus een scoliose, dit al wat jaartjes geleden vast gesteld. Ik stond toen alleen nog niet schreef genoeg om geopereerd te worden. In de maand december ben ik al meerdere keren in het Isala ziekenhuis Zwolle geweest voor update's, röntgen foto's en mri scan's. Ik bleek toch schrever te zijn gaan staan want nu bleek mijn rug geen 33,5 te zijn maar 43,5 in slechts 2 jaar tijd, ook zijn we er nu achter dat ik er een vervelende hernia bij heb gekregen. In mijn vorige blog over mijn scoliose had ik ook verteld dat ik gestopt was met de pijnstilling ivm mijn zwangerschap, maar nu was ik wel weer genoodzaakt om morfine te gaan nemen aangezien ik er ook een kleine meid van 1,5 heb rond lopen en dit anders echt geen doen is. Maar nu is er dus eindelijk het hoge woord uit, en ga ik eindelijk geopereerd worden! Dit heb ik 10 januari te horen gekregen, het is een grote risico vollen operatie maar jeetje wat ben ik blij! Ze kunnen mij na het opereren geen  verbetering kwa pijn garanderen maar als je het nooit probeert weet je het ook nooit! En met zo'n bocht die ik nu in me rug heb zitten en die bij een operatie vrijwel recht getrokken zal worden lijkt het mij haast wel dat ik op zijn minst minder pijn zal ervaren. Ik moet 29 januari weer terug naar het Isala ziekenhuis in Zwolle toe om nog een mri te laten maken, en 2 februari krijg ik te horen wanneer ik geopereerd zal worden. In de meeste gevallen zal ik 14 weken moeten wachten maar omdat ik een hernis heb zal dit gelukkig niet zo lang duren. Ik hou jullie graag op de hoogte en vragen of tips zijn altijd welkom!

Links ben ik in 2017 & recht ben ik in 2015

help

Een kort filmpje wat ze straks zullen doen