Crea Diaantje (5) #panda

Crea Diaantje (5) #panda


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag een creatie die vers van de haaknaald is! Normaal laat ik in deze rubriek iets zien wat ik in het verleden gemaakt heb, maar vond hem zo leuk, dat ik hem toch wilde delen.

Iemand vroeg laatst of ik een patroon had van een panda en toevallig had ik die. Ben niet helemaal tevreden over de snuit, maar is altijd nog een keertje opnieuw te doen. Hij is ongeveer 15cm groot, dus geen joekel. 

Morgen weer iets uit de "oude doos" en iets wat niet gehaakt is...........

p.s. foto is klikbaar

Crea Diaantje (4) #minionsbruidspaar

Lees hier deel 4 van deze serie

Wie is Diaantje?

 

Diaantje is een spontaan persoontje, die zich inzet voor Stichting Roparun en dit doet door het verkopen van handgemaakte creaties en bloggen op Yoors. Wil je nog meer weten, lees dan mijn bio Wie is Diaantje

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een schatje.
| 11:26 |
Ja, best wel hè haha
| 08:40 |
Vind de snuit helemaal goed!
| 06:09 |
Ik vindt hem te spits, maar is van voor niet zo duidelijk zichtbaar haha.
| 08:58 |
Eigenlijk zit er stiekem nog 10 cm achter als je de foto vanaf de zijkant zou nemen haha
| 09:58 |
Zoiets haha
| 10:24 |
hij is zo schattig. Ik zie eerlijk niet wat er nou aan die neus ontbreekt!!
| 23:40 |
Het neusje is voor mijn idee iets te spits, maar zie je niet goed op de foto en misschien hoort het wel zo hoor hahaha
| 06:15 |
nee dat zie je idd niet op de foto. Zou hem maar koesteren zoals die is.:-)
| 12:09 |
Doe ik ook, nouja, hij is verkocht. Nog even een grote broer erbij maken en dan gaat hij verhuizen...............
| 12:15 |
ohhh wat leuk. Ook jammer dat dat leukerdje je huis weer uit gaat.
| 15:04 |
kan hem altijd nog een keertje maken haha
| 15:30 |
als je oma wordt.hihi
| 15:48 |
Ja, dat zou ik wel heel graag willen!
| 15:52 |
zo leuk joh.
| 16:39 |
Tja, mijn zoon en zijn vrouw oefenen nog steeds geloof ik haha en mijn dochter moet eerst maar haar studie afmaken en dan verder zien ;) Eerst mag ze zelf nog wat baby's op de wereld zetten haha
| 16:42 |
je zoon wacht tot zijn zus de baby op de wereld kan helpen.hihi Mijn zoon en dochter hebben er allebei 3. Mijn zoon 2 jongens en een meisje mijn dochter 3 jongens. De oudste is 19 en de jongste 10.
| 23:14 |
Oh wat leuk, 6 kleinkinderen! Ja, wie weet wachten ze daar wel op haha. Ze zijn nog jong, dus kan wel. Nouja, mijn zoon is jong, zijn vrouw is 4 jaar ouder maar nog steeds niet oud. Nu 23 en 27. Mijn schoondochter heeft echter Ehlers Danlos en zit momenteel ook erg met haar heup. Zou zomaar kunnen dat een zwangerschap niet kan. Maar ook hierin blijf ik positief, ik vertrouw erop dat ik oma wordt en mijn zoon een geweldige vader!
| 06:32 |
zou kunnen ja dat dat van invloed is. Maar idd positief blijven de wetenschap wordt ook steeds knapper. Maar haar gezondheid staat wel bovenaan.
| 17:33 |
Inderdaad en hoe cru hoe deze dag dus verder liep en alles ineens anders werd..................
| 09:31 |
ja meis vreselijk. (L)
| 18:16 |
wat een leuke zeg!
| 10:06 |
Dank je en hij gaat nog een grote broer krijgen ;)
| 11:15 |
Leuk, mooi en schattig!
| 09:17 |
Dank je wel :)
| 09:30 |
Die Is leuk
| 01:38 |
Dank je wel, ja knuffeltjes doen het altijd goed haha en deze krijgt dus binnenkort een broertje, maar dan een maatje groter ;)
| 06:57 |
Hij is enig !
| 20:29 |
Dank je wel :) Patroon is officieel gemaakt voor Hoooked Zpagetti, maar kan best met acryl haha. Ga nu nog eenzelfde maken met dubbel garen, vond de besteller wel een leuk idee om 2 maten te hebben zei ze net.
| 20:32 |
o , ja dat is een goed idee met dubbele draad succes!
| 20:42 |
Dank je wel
| 20:42 |
Wow jij gaat als een speer! Mijn creatie voor febr. ben ik nog niet gestart. Eerst proberen om jouw mandje te maken.
| 19:20 |
Mijn creatie voor februari is ook nog niet af hoor ;) moet ik zelfs nog aan beginnen haha. Dit was een opdracht, nouja, er werd gevraagd of ik een patroon had en ben hem maar gewoon gaan haken. Mag er nu ook nog een grotere versie bijmaken. Allemaal voor Roparun!
| 19:32 |
Sjiek hoor.
| 19:42 |
Oh, was je al begonnen? Lukt het een beetje?
| 19:33 |
Nee nog niet begonnen :)
| 19:42 |
Okidoki haha
| 19:49 |
Leuke panda. Wat heb je je tekst en ronde foto mooi gedaan onder het artikel. Complimenten.
| 17:04 |
Dank je wel, ja dat is ook iets wat standaard in de rechter kolom zit en dus voor iedereen bruikbaar is. Staat onder het hoofdstuk "paragraaf/afbeeldingen" en dan bijna onderaan. Foto kun je ook per blog veranderen, hoeft niet perse je profielfoto te zijn.
| 17:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen