Crea Diaantje (5) #panda


Vandaag een creatie die vers van de haaknaald is! Normaal laat ik in deze rubriek iets zien wat ik in het verleden gemaakt heb, maar vond hem zo leuk, dat ik hem toch wilde delen.

Iemand vroeg laatst of ik een patroon had van een panda en toevallig had ik die. Ben niet helemaal tevreden over de snuit, maar is altijd nog een keertje opnieuw te doen. Hij is ongeveer 15cm groot, dus geen joekel. 

Morgen weer iets uit de "oude doos" en iets wat niet gehaakt is...........

p.s. foto is klikbaar

Crea Diaantje (4) #minionsbruidspaar

Lees hier deel 4 van deze serie

Wie is Diaantje?

 

Diaantje is een spontaan persoontje, die zich inzet voor Stichting Roparun en dit doet door het verkopen van handgemaakte creaties en bloggen op Yoors. Wil je nog meer weten, lees dan mijn bio Wie is Diaantje

Word lid en beloon de maker en jezelf!