×

Yoors


Inloggen
×

YoorsDe achternaam naamswijziging

De achternaam naamswijziging


De achternaam wijziging


Op mijn verjaardag 13 februari heb ik mijn achternaam wijziging gedaan. Binnen 2 weken ontvang je de rekening en die moet binnen  2 weken betaald worden. Hierna hoor je maanden niks. Je ontvangt geen bericht dat het geld binnen is en dat ze aan de gang gaan. Helemaal niks. 

Op 16 mei krijg je te horen dat ze akkoord zijn gegaan met de naamwijziging. Er gaan dan nog 6 weken in van bezwaar. Na de 6 weken hoor je weer niks! Je belt en ze geven aan dat ze voor het koningsbesluit ook nog 10 weken nodig hebben. 

Afgelopen 5 september waren die 10 weken ook weer om en nog niks! 

Je belt ze weer en dan krijg je te horen dat het op 27 juli pas is doorgestuurd voor het koningsbesluit! Een maand te laat dus! Hierdoor duurt het dus nog 4/5 weken langer voor alles rond is!

Je ziet dus dat het geen benul hebben wat het doet met iemand. Ik heb het ze aangegeven en met het eerste telefoon gesprek geven ze ook aan dat ze dat weten en ze daarmee bezig zijn om het te veranderen. 

Er wordt mij verteld door de telefoon dat het begin september rond moet zijn. Dat was met het eerste gesprek die ik had omdat ik maar niks hoorde hoe het verliep met mijn naamswijziging! 

Nu de 10 weken voorbij waren en nog steeds geen post heb ontvangen heb ik weer contact met ze opgenomen. 

Deze persoon vertelde dat het dus de papieren op 27 juli pas waren doorgestuurd. Dus een maand lang laten ze het liggen. Hij gaf ook aan dat er wel iemand aanwezig moet zijn in die 10 weken dat er getekend moet worden. Ik ga er vanuit dat er echt wel mensen daarvoor aanwezig zijn. 

Nu moet ik dus nog 5/6 weken wachten voordat alles rond is!! 

Je betaald zoveel geld en dan laten ze het zo rompslompen!! 

Mijn energie is op dit moment behoorlijk op nu ik nog langer moet wachten!! Wat helemaal niet nodig is als ze het gewoon doorsturen en niet een maand lang laten liggen! 

Mensen raadt ik aan als ze een naamswijziging doen om goed contact met ze te houden zodat ze het niet vergeten om het door te sturen ect. 

Alles loopt hierdoor behoorlijk ook in de soep. Mijn ID kaart is namelijk verlopen en moet bepaalde dingen aanvragen met geldige ID en wil geen extra kosten hebben om 2 keer een ID kaart aan te maken. 

Eerst verwachtte ik mijn naamswijziging eind juni dus en toen werd verteld nog 10 weken. Ik dacht van dan hou ik dat nog wel even vol zonder geldige ID, Maar nu er een aantal dingen zijn die aangevraagd moeten worden en ook bepaalde dingen opgehaald moeten worden met geldige ID kaart gaat het dus behoorlijk mis. 

Nu nog 5/6 weken zonder geldige ID en dus nog langer bepaalde dingen niet kan aanvragen. 

Als ik wist dat er nog zoveel weken zou duren had ik wel mijn ID kaart toen hij verlopen een nieuwe ID kaart aangevraagd, dan maar extra kosten, maar elke keer denk je nog heel even en dan is het rond!


 

Nodig vriend uit