Strijdbaar voor een betere jeugdzorg


Strijdbaar voor een betere jeugdzorg

Ik was gister met vele gele hesjes op pad naar Hilversum. Ik wil een verschil maken, dat er meer in het nieuws komt dat ouders hun verhalen delen over hoe jeugdzorg werkt. De jeugdzorg instanties werken niet aan waarheidsbevindingen en met hun leugens, worden vele kinderen vernield. Ze verstoten de kinderen van hun biologische kinderen. Dit nieuws word nogal uit het nieuws gehouden. Ze willen dat dit niet in het nieuws komt. Deze grote doofpot waar jeugdzorg aan merkt, mag niet in het nieuws komen. Vele tv zenders krijgen vaak mail en telefoontjes van ouders die ze dit vertellen en er komt maar weinig in het nieuws hierover. Als het in het nieuws komt, dan worden vaak de ouders aangesproken door jeugdzorg en krijgen ze nog minder hun kinderen te zien.

Het is een soort straf als ouders hun verhaal in de media vertellen en mijn gevoel is look dat tv zenders dit ook niet op tv mogen laten zien. Hoe jeugdzorg daadwerkelijk werkt.

Ik merkte gister ook dat toen ik over jeugdzorg begon, de camera weg keek, dit mag niet bekend worden. Kinderen worden vernield en dat mag niet verteld worden.


Didi over jeugdzorg bij NOS!


Ik wilde hierbij een verschil maken bij de NOS over hoe jeugdzorg te werk gaat. Helaas werd ik onderbroken, om meer hierover te kunnen vertellen. Ik hoop dat ik een keer mijn verhaal mag vertellen bij Jinek of andere programma over wat de gevolgen zijn van hoe jeugdzorg kinderen vernielen, doordat ze niet aan waarheidsvindingen doen.

Doordat jeugdzorg niet aan waarheidsvindingen deed, en ik jarenlang mijn vader heb moeten missen ,heb ik veel leed ondervonden. Zo kreeg ik namelijk niet alles mee in mijn jeugd. Een vader en een moeder zijn zo belangrijk voor het opgroeien van kinderen, en als een kind opgroeit heeft het beide ouders nodig. Allebei de ouders geven je de dingen mee die je nodig hebt als kind zijnde. Doordat ik niet alles mee kreeg, omdat mijn moeder het nodig vond dat wij geen vader nodig hadden.  Een stiefvader, is niet het zelfde als een biologische vader. Van mijn stiefvader kan ik helaas niet veel meer herinneren hoe de tijd was met toen we met hem samen woonde.  

Gevolgen voor het kind levenslang

Je wilt toch dat kinderen een goeie toekomst zullen krijgen.  Ik heb jarenlang depressies gehad, faalangst ect. Ik was op school een makkelijke prooi voor Pesters, omdat ik niet goed voor mijzelf durfden op te komen.  Ook kreeg ik de diagnose PTSS door alle nare gebeurtenissen vanwege ik jarenlang werd bang gemaakt door mijn moeder over mijn vader.  Als mijn vader voor de deur stond, of hij stond ons ergens op te wachten, was ik zo bang, en ik wegrende en mij verstopte in huis, zodat mijn vader mij niet meer kon zien.  

Jeugdzorg nam alles over van wat mijn moeder vertelde. Mijn vader werd totaal niet gelooft. De eerste persoon die een melding maakt van de ouders, die wordt geloofd. De andere ouder heeft dan al totaal geen rechten meer. 

Jeugdzorg werkt al vele jaren mee aan ouderverstoting. Kinderen van hun eigen ouders onthechten. Dit is zo schadelijk en snap echt niet dat jeugdzorg hieraan meewerkt. Je weet toch wat het beste is voor kinderen, dat zijn beide ouders. Ook al ga je scheiden, kind heeft een vader en een moeder nodig. 

Jeugdzorg denkt alleen maar om geld, Hoe meer geld ze krijgen van de overheid, hoe meer kinderen ontnomen worden door leugens van jeugdzorg van hun ouders. Onterechte uithuisplaatsingen het gebeurd bijna iedere dag wel. Kinderen die voor het leven zijn getraumatiseerd.

Vele kinderen die geen goeie toekomst meer zullen krijgen, doordat ze al vernield worden door de overheid. Hoeveel kinderen moeten nog vernield gaan worden. Kinderen naar huis werken? Dat gebeurd maar zelden door jeugdzorg.

Ouders krijgen hun kinderen eens in de 6 weken te zien. Dit is zo traumatisch als ze dan weer afscheid van elkaar moeten nemen. Vele ouders willen dit niet meer, omdat dit alleen maar meer trauma's met zich mee brengen dan goed is voor het kind. Kind en ouder gaan hieraan kapot. Als de ouder zijn kind mag zien, is dit ook onder begeleiding. Ouder en kind mogen niet eens samen zijn..  Werk aan terug keer hulpverleners!! 

Oproep voor jeugdzorgmedewerkers lees hier :  Maak een verschil nuGelehesjes


Sinds zaterdag 16 februari heb ik mij ook aangesloten bij de gele hesjes.  Ik wil dat het rechtssysteem in de jeugdzorg gaat veranderen!! Kinderen zijn onze toekomst en die mogen niet nu al vernield gaan worden, voordat ze een toekomst kunnen opbouwen!! 

Ik wil dat de media deze verhalen ook serieus gaan nemen als ouders hun verhaal hierover delen, hoe hun door jeugdzorg uitgeschakeld worden en kinderen onterecht uit huis worden gehaald. 

De zorgkosten stijgen de pan uit! Zeker voor mensen die chronisch ziek zijn en vele medicijnen nodig hebben! Die kiezen er toch niet voor om ziek te zijn!! 

Alles word duurder en duurder, maar de lonen gaan niet omhoog! Elk jaar gaat de huur omhoog! de huurwoningen zitten vol schimmel waar huur verenigen niks aan doen! Mensen worden ziek gemaakt in hun huurwoningen! De vele vocht/tocht in vele huizen, waardoor vele huurders vele kosten krijgen doordat we veel moeten gaan stoken! De energiekosten lopen hierdoor heel verg omhoog. Vele mensen kunnen dit niet meer betalen! Raken in de schulden! Er word gezegd dat je maar meer moet ventileren als je last hebt van schimmel in je woning!! 

Dit zijn mijn punten, waarom ik nu ook een geel hesje aan heb gedaan en wil opstaan voor het volk!! 

En zo zijn er nog veel meer punten waarom mensen een geel hesje aandoen!! 

Gele hesjes zijn het stem van het volk! Vele mensen zijn het zat hoe de regering werkt, maar vele staan niet op!! Wij nemen het op voor de medemens zoals jou!! Kom ook bij het gele hesjes en sta op voor onze volk

 

Nodig vriend uit