DIY ZEEMEERMIN


Elk jaar maak ik voor mijn dochter een unieke traktatatie , omdat ze dit jaar een zeemeerminnen zwemfeestje geeft maak ik haar traktatie ook in het thema #zeemeermin . Ik heb een pop genomen en een stuk kippegaas om haar benen heen gewikeld.

Ik heb daar ductape om heen gedaan en toen een staart uit een stuk karton geknipt en deze met ductape aan het uiteinde bevestigd.

Toen heb ik papiermache gemaakt en de staart daar mee beplakt. Nadat dat droog was heb ik haar blauw geverfd en met een stift haar schubben en staart getekend. Tot slot wat washi tape om haar topje heen geplakt en tadaa !

De zeemeermin komt op een grote schaal vol met schelpen en snoepjes te liggen enzo heb ik weer een unieke mooie traktatie gemaakt.

Ik hoop dat jullie haar leuk vinden en wie weet maak jij nu haar zusje wel !

groetjes An Creatief

Ps mocht je me betrappen op spel fouten zeg het me svp leer ik weer van hih bvd thanks

help
help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!