×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
notifications_noneadd
18-01-2019 09:45
1 volger , 1 antwoord
popup weghalen

popup weghalen


Beste Henkjan,

Ik had de blog 'Het bereik is wel groot, maar er is weinig betrokkenheid' gedeeld via allerlei kanalen en kreeg oa de volgende reactie:

vat het niet persoonlijk op Peter. Als ik doorklik moet ik me eerst bij yoors registreren en dat ga ik niet doen. Die 164 anderen doen dat wellicht ook niet.

Die popup is te groot en te onduidelijk dat die weg te klikken is, zodat mensen niet perse hoeven aan te melden om toch de blogs te kunnen lezen. Kan deze kleiner in beeld en/of het kruisje om hem weg te klikken in een rode kleur gemarkeerd worden, zodat dit duidelijk is voor bezoekers?

Zo doet in elk geval de titel van mijn blog wel eer aan: het bereik is wel groot, maar er is weinig betrokkenheid... mede denk ik dan, hoewel ik het al vele malen heb uitgelegd (...!) die popup zijn medewerking verlenen aan de weinige betrokkenheid ;-) (Dat is natuurlijk als cynisch grapje bedoeld, maar met een serieuze ondertoon!).

Het is niet duidelijk die popup, dat je hem dus ook gewoon kunt weg klikken!

Ik zie liefst die popup verdwijnen, of de mogelijkheid om hem uit te schakelen in de huidige vorm, of een kleinere popup, waarin het kruisje duidelijk zichtbaar is, zodat je niet hoeft aan te melden om toch de blogs te lezen.

jolandemooij
Om het duidelijk te maken heb ik er maar bijgezet dat het weg te klikken is. Maar dat kost wel ruimte die ik anders voor een wervende tekst had kunnen gebruiken. 
18-01-2019 12:39
18-01-2019 12:39 • 1 reactie • Reageer
Huizen van Zegen
jolandemooij Tja, ik heb die tekst verder niets me gedaan, alleen inderdaad ook er bij gezet dat het weg te klikken is :-)
18-01-2019 15:23
18-01-2019 15:23 • Reageer
Marjolein
ik heb de laatste tijd best veel mensen die lid worden! Iedere keer 300 yp, toch leuk. Maar ik ben het met je eens. Iemand die lid werd, volgt mijn blogs via facebook, maar moet zich iedere keer via die omslachtige manier aanmelden als ze op de facebooklink klikt. Via fb wordt het wachtwoord niet onthouden kennelijk. Dan word je dus lid, maar eigenlijk gestraft, want de popup wegklikken is makkelijker en sneller! (als je het weet tenminste)
18-01-2019 10:19
18-01-2019 10:19 • 1 reactie • Reageer
Huizen van Zegen
Marjolein precies, dat laatste is nu het grootste probleem. Ik heb dit er dus ook expliciet nu onder gezet dat ze dat kruisje ook weg kunnen klikken. Omslachtig omdat het te groot is. Verder zie mijn reactie onder @Tegendraads
18-01-2019 10:59
18-01-2019 10:59 • Reageer
Tegendraads
Persoonlijk vind ik die pop-up prima. Yoors kan meer leden gebruiken en wie kunnen nou beter werven dan wij. Daarnaast heb ik afgelopen maand een aantal blogs van een bekende succesvol gedeeld. Van de 1000 views hebben slechts 10 mensen zich aangemeld.  Das 1%  voor wie het blijkbaar niet duidelijk is of die echt lid wil worden 
18-01-2019 10:09
18-01-2019 10:09 • 1 reactie • Reageer
Huizen van Zegen
Tegendraads het gaat mij er vooral om dat het duidelijk is dat die weg te klikken is. Dus dat kruisje in het rood zou prima voldoen en wat kleiner, zodat die niet over de hele blog staat. Wellicht een idee om, zoals bij vele websites, slechts aan de onder of bovenkant een banner te plaatsen om lid te worden, zoals je op vele websites hebt voor bv de cookies? Ik heb inderdaad ook 3 of 4 mensen die lid zijn geworden, maar daar is het mij niet om te doen. Daarvoor is de site http://huizenvanzegen .eu en deze pagina niet opgezet. Voor ons is de huidige vorm van de popup dus niet handig.
18-01-2019 10:57
18-01-2019 10:57 • Reageer