popup weghalen


Beste Henkjan,

Ik had de blog 'Het bereik is wel groot, maar er is weinig betrokkenheid' gedeeld via allerlei kanalen en kreeg oa de volgende reactie:

vat het niet persoonlijk op Peter. Als ik doorklik moet ik me eerst bij yoors registreren en dat ga ik niet doen. Die 164 anderen doen dat wellicht ook niet.

Die popup is te groot en te onduidelijk dat die weg te klikken is, zodat mensen niet perse hoeven aan te melden om toch de blogs te kunnen lezen. Kan deze kleiner in beeld en/of het kruisje om hem weg te klikken in een rode kleur gemarkeerd worden, zodat dit duidelijk is voor bezoekers?

Zo doet in elk geval de titel van mijn blog wel eer aan: het bereik is wel groot, maar er is weinig betrokkenheid... mede denk ik dan, hoewel ik het al vele malen heb uitgelegd (...!) die popup zijn medewerking verlenen aan de weinige betrokkenheid ;-) (Dat is natuurlijk als cynisch grapje bedoeld, maar met een serieuze ondertoon!).

Het is niet duidelijk die popup, dat je hem dus ook gewoon kunt weg klikken!

Ik zie liefst die popup verdwijnen, of de mogelijkheid om hem uit te schakelen in de huidige vorm, of een kleinere popup, waarin het kruisje duidelijk zichtbaar is, zodat je niet hoeft aan te melden om toch de blogs te lezen.