Broodjesmaaltijd recepten


Het is vakantietijd en nog steeds heerlijk weer. Tijdens de vakantie heb je vaak geen zin om uitgebreid te koken. Daarom heb ik voor jullie 5 van mijn broodjesrecepten uitgelicht. Er is keuze genoeg voor iedereen. 

Deze broodjes zijn natuurlijk ook heel erg lekker buiten de vakanties om. 


  • Zelf eet ik regelmatig vleesloos, dus ook voor de vegetari√ęr zit er vast een lekker broodje tussen. Bijvoorbeeld dit broodje. Met veel aubergine en kaas bovenop. Nog even in de oven en voor het eten wat plakjes tomaat erop.¬†

Broodje met groenten

Boordevol groenten en geen vlees. 

  • Het volgende broodje is met vlees. Het is gemaakt met kippendij en shoarma-kruiden zonder zout.¬†

Kipshoarma

Erg lekker met de 'saus' erbij. 

  • En wederom een broodje zonder vlees. Het is mijn versie van uienbrood of uierkruier.¬†

Kaas uienbrood

Extra lekker met de kaas erover. 

  • Misschien heb je wel brood over, omdat tijdens de¬†vakantie wat onregelmatiger wordt gegeten. Om¬†voedselverspilling tegen te gaan, heb ik een heerlijk recept bedacht. Er zit¬†voldoende groente op om¬† zodat je de dagelijkse hoeveelheid¬†van 250 gram haalt.¬†
  • Ook dit broodje is zonder¬†vlees.¬†

No waste gebakken champignons met gekookt ei op brood

Oud brood is niet voor de eendjes en ook niet voor de kliko. 

  • Dit is mijn¬†versie¬†van een overbekend broodje. Ik had het nog nooit gemaakt, maar denk dat ik het binnenkort weer eens ga eten. Het was zo ontzettend lekker.¬†
  • En hiermee komt de eindstand op 3x zonder¬†vlees en 2x met¬†vlees. Toch een mooie score al met al.¬†

Wat is sloppy joe

Mijn versie van dit overbekend gerecht. 

Dit is mijn broodjes overzicht. Natuurlijk heb ik nog meer variaties. Binnenkort zal vast weer een overzicht volgen. 


Wordt gratis lid van Yoors en mis geen recept van mij. Je kan dan ook gelijk leuke verhalen meelezen of zelf komen schrijven over van alles en nog wat.