Z
Zoete aardappelsoep met wortel | ElisabethsMagazine

Zoete aardappelsoep met wortel

Van de week had ik zin in soep. Ik zag een zoete aardappel liggen en ik had wortelen gekocht. Dat moest lekker zijn. 

Ondanks de warmte was het toch lekker om soep te eten. 

Deze keer zat er geen vlees in. Ik had omeletten gebakken en in reepjes doorheen gedaan. De kruidenmengeling die ik had gebruikt was vadouvan. Om de pittigheid hiervan af te zwakken, heb ik er een eetlepel crème fraîche doorheen gedaan. Recept volgt zo snel mogelijk. Ik ga ook aan de slag met de website op Yoors. Ik was 1 van de 10 gelukkige die een website mag maken op Yoors. Dit is een serieuze klus, maar ook vooral heel erg leuk. Natuurlijk blijf ik gewoon recepten plaatsen en zo nu en dan een deel van mijn vervolgverhaal. 


Maar mijn vraag aan jullie is: 
Wat eten jullie vandaag? 

Wortel en zoete aardappel soep

Het recept is uitgewerkt! Klik op lees meer. 

Share
DM