A'dam Toren Amsterdam

A'dam Toren Amsterdam


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op een ochtend deze plaat geschoten . Eigenlijk ging ik hierheen omdat er al 2 nachten een groot cruiseschip op het IJ van Amsterdam lag, maar helaas was die vandaag vertrokken. Desalniettemin toch nog wat leuke platen geschoten waarvan dit er 1 is.  

Het is de A’dam toren. De A’dam Toren is een bijna honderd meter hoge toren aan de IJ-oever te Amsterdam-Noord. De toren is in 1966 ontworpen door de Nederlandse architect Arthur Staal in opdracht van Koninklijke Shell.

Foto gemaakt met mijn Canon 500D en 28-105 Canonlens F/8,0  2.0 sec.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
mooi met deze kleuren.
| 16:10 |
Het is lang geleden dat ik in de Hoofdstad was. Deze toren kende ik niet. Mooie foto!
| 13:03 |
Dank je wel voor de reacties
| 10:55 |
Prachtig plaatje van de Shell toren!
| 08:45 |
Wat een mooie foto!
| 07:43 |
Mooie foto, prachtige kleuren!
| 00:22 |
Mooie foto! Die toren zie ik iedere dag. Zelfs als ik uit onze zolderraam kijk, zie ik ‘m :-D
| 22:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen