Bloemig dienblad

Bloemig dienblad


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eerder schreef ik al dat ieder zijn eigen "handschrift" heeft in de encaustic art. Je kunt het ook een eigen stijl noemen, en natuurlijk is het dat ook, maar zelfs als ik probeer eenzelfde bloem te maken als die ik gezien heb, wordt hij toch anders, het wordt míjn bloem.


Deze keer heb ik een dienblad gemaakt met encaustic ondergrond. De onderzijde van het dienblad is een glasplaat en daaronder vind je mijn encaustic schilderij, een bloemig geheel, een ander soort Magnolia.

Voor dit dienblad heb ik alleen het ijzertje gebruikt, en de schildering is gemaakt op zwart encaustic papier.


Het dienblad is 30x40cm.


Mocht je interesse hebben..... het is nog beschikbaar :-)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel erg mooi
| 20:16 |
Heel mooi kunstwerkje. :)
| 12:58 |
Dank je!
| 13:27 |
:)
| 15:44 |
Heel mooi gemaakt!
| 22:08 |
Dank je
| 22:19 |
Erg mooi, beetje mysterieus met dat zwart.
| 15:43 |
Dank je
| 15:54 |
Ik vind het prachtig.
| 16:27 |
Ik dank u zeer :-)
| 16:28 |
Echt zo mooi..
| 13:46 |
Dank je wel....
| 14:14 |
Wat mooi gedaan!
| 12:14 |
Dank je wel!
| 12:16 |
Ziet er heel leuk uit!!
| 11:50 |
Dank je
| 12:06 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen