Klokjes, werkje van de dag 14-2-2017

Klokjes, werkje van de dag 14-2-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag als werkje van de dag twee klokjes die ik in opdracht heb gemaakt. De opdrachtgeefster had een andere klok van mij gezien, maar deze kon niet zelfstandig staan en dat was wel de bedoeling. Dus twee tafelklokjes gemaakt. 

Afmeting van de wijzerplaatjes is 11x11cm. Ik heb hiervoor het ijzertje, sponsjes en de schraper gebruikt.

Beide klokjes zijn verkocht :-) Ik heb nog een paar klokjes beschikbaar, 1x zwart, met soortgelijke wijzerplaat, 1x lichtblauw, met nader te bepalen wijzerplaat en 2x wit met nader te bepalen wijzerplaat. Bij interesse: stuur mij aub een privé bericht.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je maakt prachtige dingen. Ik ga je volgen, wil wel meer van je zien...
| 19:22 |
Leuk!
| 21:27 |
Ze zijn erg leuk geworden, die klokjes, bovendien bij de tijd
| 21:53 |
Echt super mooi weer.
| 10:08 |
De linker vind ik het mooist, hortensiakleuren.
| 16:12 |
Onwijs leuk gemaakt, ze zijn erg mooi!
| 14:25 |
Dat heb je mooi gedaan zeg!
| 10:45 |
Wat een leuke klokjes
| 10:26 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen