Nieuwe sleutelhangers met encaustic art, werkje van de dag 8-11-2018


Mijn sleutelhangers, gevuld met mini-schilderijtjes vallen bij verschillende mensen in de smaak, hoe leuk is dat?! Reden voor mij om rustig verder te gaan met creëren, om voldoende voorraad te hebben voor de Urban community store. Als ik niet oppas heb ik alles al verkocht voor het in de winkel beland ;-)!

Eerder deze week heb ik weer een aantal sleutelhangers gemaakt, een deel ervan is al verkocht, maar ik wil ze toch graag laten zien, ze horen immers bij de collectie:

Rechthoekig 3,3 x 3,7 cm, groen-turquoise.

Vierkant 3,5 x 3,5 cm, groen-turquoise.

Ovaal 4,1 x 3,1 cm. Blauw en paars-turquoise.

Vierkant, VERKOCHT

Rechthoekig, blauw , magenta en goud.

Vierkant, blauw, groen, magenta.

Vierkant, groen-turquoise tinten.

Ovaal. VERKOCHT

Een overzichtje :-)

Ik dank de kopers hartelijk voor hun aankoop! Mocht jij ook een van deze sleutelhangers willen: de vraagprijs is 3,95 per stuk. Voor de verzendkosten reken ik 2 euro, dan kan ik ze in bubbeltjesfolie verpakken zodat ze goed over komen. Uiteraard ben je welkom de sleutelhanger op te halen.

Reageren of zelf bloggen?

Word lid, en kom erbij: Yoors is gratis, gezellig, en kan je een zakcentje opleveren.

More