Ongelijke mandala, werkje van de dag 24-10-2017

Ongelijke mandala, werkje van de dag 24-10-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag als werkje van de dag een ongelijke mandala, ongelijk omdat (voor zover mij bekend) een mandala van alle kanten hetzelfde hoort te zijn, en op de een of andere manier is deze dat niet geworden. Ik was klaar met maken, en pas toen viel het me op. Ach, het heeft ook wel iets eigenwijzigs (is dat wel een Nederlands woord?) vind ik...

Deze mandala heb ik gemaakt met behulp van het schildersijzertje op de hotplate, en vervolgens de stipjes gezet met de stylus en tekenpunt. Dat stipjes zetten was het meest ontspannen van de tekening. Nooit geweten dat je daar zo in op kunt gaan :-).

Het werk is A4, op wit encaustic karton, en gemaakt mbv wasblokjes, schildersijzertje en stylus (tekenpen).

Ook bloggen over je hobby?


Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind hem prachtig! Deze word ik ontspannen van als ik er naar kijk. Zo rustgevend voor mij.
| 18:16 |
Toch een mooie natuurlijke strik geworden!
| 12:01 |
Het lijkt wel n tropische plant
| 09:34 |
Het is alsof ik middenin de bladeren van een tropische plant kijk.
| 08:59 |
Dat vind ik juist mooi dat 'ie niet overal hetzelfde is, veel natuurlijker!
Zelf zie ik er dan ook een plant in met verkleurend blad bovenin. Je kijkt er dan als het ware recht bovenop.
Heel mooi!
| 18:55 |
Mooi. Lijkt heel erg op zo'n kamerplant waar ik de naam niet meer van weet.
| 17:20 |
Heel mooi gemaakt hoor gaaf!!
| 11:43 |
En de stipjes geven er ook een heel mooi effect aan!
| 10:20 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen